Skip to main content

CJT a semnat contractul pentru achiziția mobilierului non-medical destinat dotării viitoarei Maternități Bega!

Viitoarea Maternitate va fi dotată la cele mai înalte standarde. Consiliul Județean Timiș a desemnat furnizorul mobilierului non-medical.

Președintele CJT, Alin Nica, a semnat contractul pentru achiziția mobilierului non-medical destinat dotării viitoarei Maternități Bega. Aceasta este una dintre ultimele etape înainte de finalizarea investiției. 

Termenul pentru depunerea contestațiilor la procedura de selecție a expirat în 23 octombrie și, urmare a faptului că nu s-au înregistrat sesizări în acest sens, au fost analizate cele cinci oferte primite. Câștigătoare a fost desemnată firma GreenForest”, transmit reprezentanții CJT.

Mobilierul furnizat va fi compus din rafturi de depozitare, dulapuri pentru materiale medicale și pentru pacienți, fronturi de lucru cu blat, lavoar și spațiu de depozitare, dulapuri tip vestiar și băncuțe pentru vestiare, mese pentru saloane și pentru oficiul alimentar, birouri pentru recepție și pentru cabinete, scaune de birou, scaune pentru saloane și pentru vizitatori. 

Investiția este de aproape 1,3 milioane de lei.

Investițiile la noua maternitate fac parte din proiectul viitorului hub medical pe care dorim să-l dezvoltăm la Timișoara astfel încât orice familie, indiferent de mijloacele financiare de care dispune, să poată avea acces la un act medical care va depăși prin calitate standardele oferite de mediul privat”, a declarat Alin Nica, președintele CJ Timiș. 

Consiliul Județean Timiș a achiziționat la începutul anului și aproape toată aparatura medicală. Vorbim despre echipamente mari și complexe, cum ar fi: mamograf, aparatul de radiologie, monitoare funcții vitale, ecograf Doppler și ale aparaturi portabile, precum aparatul Rontgen, mese multifuncționale ori panouri de radioprotecție. Valoarea echipamentelor medicale s-a ridicat la aproximativ trei milioane de euro.

Consiliul Județean a contractat în primăvară și firma care a asigurat mobilierul medical, în valoare de peste 200.000 de euro.

Investiția totală se ridică la 39.000.000 lei (fără TVA). Proiectul este finanțat din fonduri europene RO-HU.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Kunsthalle Bega prezintă publicului timișorean expoziția de sculptură „Trying to Move Without a Push”, a artistului Andrei Arion.