Skip to main content

Cișmele pentru timișoreni și animalele lor de companie! Aquatim amenajează 9 astfel de fântâni în parcurile din oraș!

Nouă cișmele de apă potabilă vor fi amplasate în 6 parcuri din Timișoara!

Mai exact, vor fi amenajate două în Parcul Copiilor, trei în Parcul Civic, și câte una în Parcul Central, Parcul Alpinet, Parcul Catedralei și Parcul Adolescenței.

Prima cișmea a fost deja montată în Parcul Adolescenței, iar în această săptămână, va fi dată în folosință și cea din Parcul Alpinet, urmând ca celelalte să fie pregătite și montate ulterior.

Cișmelele sunt prevăzute cu două tăvițe din oțel inoxidabil, una în partea de sus, alta în partea de jos. Astfel, atât timișorenii, cât și animalele lor de companie se vor putea răcori în zilele călduroase de vară.

Cișmelele sunt branșate la rețeaua publică de alimentare cu apă potabilă și sunt prevăzute cu sisteme individuale de scurgere. Sunt realizate din oțel zincat și amplasate pe soclu de beton.

Investiția este realizată de Aquatim.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Hai la picnic! Relaxare și voie bună pentru timișorenii din zona Soarelui și nu numai

Dacă vrei să mergi la picnic, dar fără să te îndepărtezi prea mult de casă, îți poți lua o pătură și oamenii dragi alături și să vă bucurați de atmosferă, într-unul dintre parcurile orașului.

Ultimul meci acasă pentru Banat Girls Comloșu Mare, în acest campionat!

  Banat Girls Comloșu Mare încheie serie meciurilor de acasă din play-out-ul Superligii de fotbal feminin cu cel mai puternic adversar din această fază a sezonului, Gloria 2018 Bistrița Năsăud.