Cinci irakieni, prinși în timp ce încercau să părăsească ilegal țara! Erau solicitanți de azil

Polițiștii de frontieră au depistat cinci irakieni, solicitanți de azil în România, în timp ce încercau să treacă ilegal frontiera în Ungaria.

Cele cinci persoane de sex masculin se deplasau pe jos, pe câmp, atunci când au fost identificați de polițiștii de frontieră Nădlac-Nagylak.

CITEȘTE ȘI: O bătrânică de 81 de ani a dispărut fără urmă! Ați văzut-o?

Bărbații au fost reţinuți la aproximativ 100 de metri interior faţă de linia de frontieră şi au fost duși la sediul Sectorului Poliţiei de Frontieră Nădlac – Nagylak pentru cercetări.

În cadrul primelor verificări, polițiștii de frontieră au stabilit că cei cinci au vârste cuprinse între 23 şi 31 de ani și sunt solicitanţi de azil în România.

CITEȘTE ȘI: Două mașini implicate într-un accident, în Timiș! A fost nevoie descarcerare

„Aceştia au declarat că intenţionau să ajungă în Germania şi au recurs la această metodă pentru că nu dețineau o viză valabilă. Tinerii au mai relatat că  au călătorit cu trenul din Bucureşti până în Timişoara, de unde s-au deplasat cu un taxi până în apropierea Punctului de Trecere a Frontierei Nădlac şi au continuat călătoria pe jos până în momentul reţinerii de către poliţiştii de frontieră”, au transmis reprezentanții Poliției de Frontieră.

Poliţiştii de frontieră au întocmit persoanelor în cauză acte de urmărire penală pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă de trecere frauduloasă a frontierei de stat, în grup, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie dispuse măsurile legale ce se impun.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Alte articole

Galerie foto: S-au aprins luminile, în Parcul Botanic din Timişoara!

Peste de corpuri de iluminat au fost pornite în această seară, în Parcul Botanic din Timişoara, pentru prima dată în istoria sa.

Sentinţă definitivă! USR-ista Aida Szilagyi este în ilegalitate! Fritz trebuie să dispună demolarea blocului construit de aceasta

Judecătorii de la Curtea de Apel Timişoara au dat astăzi, veridictul final, în dosarul în care consiliera locală Aida Szilagyi este acuzată de vecini, că a ridicat ilegal, un bloc de locuinţe.

Pregătirile pentru deschiderea Parcului Crăciunului, în linie dreaptă!

Zeci de mii de luminițe, obiecte supradimensionate, brăduți zburători și butaforii 3D încep să prindă viață la Muzeul Satului Bănățean din Timișoara.

„Monstruoasa coaliţie PSD-USR se extinde!” Nica vorbeşte despre o căsătorie între partide de acelaşi sex

Lupta electorală devine tot mai aprigă în localităţile conduse de primari interimari, cum este şi cazul comunei Giroc.

email: redactie@sursadevest.ro | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.