Skip to main content

Centru cultural și educațional în Kuntz! Copiii de aici vor primi o masă caldă, vor fi ajutați la teme și vor fi putea participa la ateliere artistice

Centrul cultural şi educaţional pentru copiii din zona Kuntz, tot mai aproape de a deveni realitate!

Consilierii locali timișoreni urmează să voteze în plen, studiul de fezabilitate pentru ”Clădire în regim de înâlţime P+2E cu funcţiunea de Centru Cultural şi Educational Kuncz”.

CITEȘTE ȘI: Veşti bune pentru pacienţii cu arsuri! Primăria înfiinţează un Compartiment pentru recuperare

Beneficiarii Centrului Cultural și Educațional sunt copiii din cartierul Kuntz, care provin din familii fără posibilități materiale. Grupul ţintă vizat este format din aproximativ 100 de persoane din comunitatea marginalizată, beneficiari direcţi ai investiţiilor realizate în cadrul proiectului. 

kuntz 3

Practic, în zona respectivă va fi amenajat un centru multifuncţional de tip servicii sociale fără cazare, incluzand spaţii de odihnă, recreere şi relaxare prin amenajarea  unor săli pentru cursuri artistice, sală de sport, activităţi de asistenţă la efectuarea temelor, denumite generic after school și sală de mese. Programul este dedicat copiilor cu vârste cuprinse între 7 și 12 ani.

Sala de mese va fi deservită de un serviciu de catering şi va fi prevăzută cu un oficiu pentru depozitarea temporară, spălare veselă. Grupurile sanitare pentru personal vor fi la etajul I. Tot aici se află un oficiu cu spălătorie pentru feţe de masă, perdele, huse de scaune etc., prevăzut cu spaţii de depozitare pentru rufe curate / murdare. 

CITEŞTE ŞI: Echipaj medical, agresat de un individ rupt de beat! A fost necesară intervenţia jandarmilor

Valoarea totală estimată a investiţiei conform devizului general, ca fiind de peste șapte milioane de lei. Proiectul va fi realizat din fonduri europene.

kuntz 2

 

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Hai la picnic! Relaxare și voie bună pentru timișorenii din zona Soarelui și nu numai

Dacă vrei să mergi la picnic, dar fără să te îndepărtezi prea mult de casă, îți poți lua o pătură și oamenii dragi alături și să vă bucurați de atmosferă, într-unul dintre parcurile orașului.

Ultimul meci acasă pentru Banat Girls Comloșu Mare, în acest campionat!

  Banat Girls Comloșu Mare încheie serie meciurilor de acasă din play-out-ul Superligii de fotbal feminin cu cel mai puternic adversar din această fază a sezonului, Gloria 2018 Bistrița Năsăud.

VIDEO La un pas de tragedie! O mașină a fost făcută praf după ce a lovit puternic un tir

Impact violent între două mașini și un tir! Unul dintre autoturisme a fost proiectat într-un zid de susținere de pe marginea drumului.

Ești în căutarea unui utilaj agricol sau industrial, sau poate a unui iaht? Maxutil este locul care satisface și cele mai exigente gusturi!

Maxagro, un titan al companiilor cu profil agricol din Uniunea Europeană, cu o experiență de 31 de ani, își propune să devină cel mai important partener pentru mediul de business din România, odată cu inaugurarea Maxutil.