Skip to main content

Cel mai tare eveniment dedicat câinilor şi stăpânilor lor! Educaţie canină, distracţie şi o mulţime de premii, la Cetățean Canin Exemplar

Examenul naţional de „canine good citizen”, unul cu tradiţie în Europa ajunge, pentru prima dată, în România, mai exact la Timişoara.

Va avea loc sâmbătă, 29 aprilie, la ZHH Pool, unde sunt aşteptaţi toţi cei care deţin câini însoţiţi, bineînţeles, de prietenii lor blănoşi.

Singurele condiţii pentru participare sunt ca patrupedele să aibă cel puţin 6 luni, să fie microcipate şi să aibă carnet de sănătate.

CITEŞTE ŞI: Doi morţi, în urma unui impact violent între o maşină şi un tir, la ieşirea din Dumbrăviţa

Obiectivele programului Cetăţean Canin Exemplar sunt de a-i învăţa pe proprietarii de câini să devină responsabili şi să certifice că patrupedele au educația și comportamentul social adecvat.

De asemenea, evenimentul este un bun prilej pentru deţinătorii de câini să socializeze, dar şi să câştige premiile puse în joc.

Printre acestea se numără un sejur la Dog Camp, o şedinţă foto profesionistă sau recompense moi şi gustoase.

Concursul are 10 probe, însă participanţii se pot înscrie şi la una singură, prin tragere la sorţi.

Probele de concurs sunt următoarele:

– Acceptarea unui necunoscut

– Rămânere în poziția așezat în timpul salutului unui necunoscut

– Sesiune de verificare și toaletare de către un necunoscut

– Mersul în lesă lângă conductor

– Comportamentul câinelui în grup de persoane

– Așezat, culcat și rămânerea pe loc

– Răspunsul câinelui la apel

– Reacția câinelui la întâlnirea cu alți câini

– Reacția câinelui la distragerea atenției

– Separarea supravegheată a câinelui.

Regulamentul Evaluării și Fișa de Înregistrare se găsesc AICI.

Plata taxei de înscriere în valoare de 100,00 lei se face prin transfer bancar cu mențiunea ”Numele complet – Taxă înscriere CCE 29.04.2023”

Fișa de înscriere completată lizibil împreună cu dovada plății taxei de înscriere vor fi trimise pe e-mail: inregistrare.cce@rescue-tm.org.

Cererea va fi verificată și dacă totul este corect vei primi confirmarea de participare.

Termenul limită de înscriere online este 25.04.2023, după această dată orice înregistrare se va face doar la sediul Asociației RESCUE – TM – Bulevardul General Ion Dragalina Nr. 15A, ap. 14 Timișoara, în zilele de marți și vineri între orele 16 – 18, taxa de înscriere fiind 150,00 lei.

CITEŞTE ŞI: Faliment evitat, pe ultima sută de metri! Administratorul special al Colterm anunţă a reuşit să cumpere toate certificatele de poluare

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

La invitația Camerei de Comerț Româno-Germană (AHK), președintele CCIA Timiș, Florica Chiriță, a participat la Sărbătoarea Verii  2024, unul dintre cele mai așteptate evenimente organizate de AHK România.
O delegație de oameni de afaceri din Japonia și reprezentanți români ai unor firme japoneze de renume au avut o întâlnire la CCIA Timiș, parte a vizitei oficiale a delegației nipone la Timișoara.
Într-un eveniment de succes, mai mulți antreprenori din vestul țării au fost invitați să se prezinte alături de copiii lor în cadrul workshop-ului cu tema Transferul de leadership între generații și nu numai.