Skip to main content

Cel mai scurt traseu politic! Cornel Iureş a părăsit AUR la nici două săptămâni de la înscrierea în partid

Nici bine nu s-a uscat cerneala de pe adeziunea la AUR Timiş, că a şi renunţat la calitatea de membru al acestui partid, care venise la pachet cu funcţia de purtător de cuvânt al organizaţiei.

Cornel Iureş, a cărui venire în formaţiunea condusă de George Simion a fost anunţată cu surle şi trâmbiţe, pe data de 26 ianuarie 2024, a rupt deja rândurile.

CITEŞTE ŞI: Inconştienţă împinsă la extrem! Ce au descoperit poliţiştii, după ce au fost anunţaţi că un tir merge în zig-zag?

Fost şef al Poliţiei de Frontieră Timiş şi fost ofiţer DGA, Iureş şi-a anunţat decizia pe facebook.

“Am intrat în AUR, câteva zile în urmă, crezând în DRAPELUL pe care am jurat la 18 ani. Am constatat că sunt asemenea altora, asemenea celor care ne toooot conduc, după 1989… S-a terminat! Îmi cer iertare public pentru că am crezut! România mea, România ta, România noastră… va fi ce va fi să fie!”, a scris Cornel Iureş, pe pagina lui de facebook.

Contactat de Sursa de Vest, coordonatorul AUR Timiş, Mihai Negoescu, care în urmă cu două săptămâni îl prezenta pe Iureş ca pe o achiziţie extrem de importantă, refuză acum să comenteze plecarea lui din partid.

„Este o persoană care întreaga carieră și-a dedicat-o pentru combaterea criminalității, un om care s-a luptat cu corupția. Domnul Cornel este absolvent al Academiei de Poliție, pe profilul anchete. Deci nu este doar un simplu milițian. (…) Este un semnal pe care sper să îl înțelegeți. Le-am explicat şi colegilor, cu zâmbetul pe buze, că suntem oameni care ne asumăm anumite candidaturi, urmează să ocupăm, cu voia electoratului, anumite responsabilități în stat., iar aici nu este loc pentru oameni certați cu legea. Corupția în cadrul filialei Timiș, a partidului nostru în general, nu are ce să caute, spunea Negoescu, la conferinţa de presă în care anunţa racolarea lui Iureş.

CITEŞTE ŞI: Roboţi, display-uri hi-tech şi realitate virtuală, la una dintre şcolile de renume din Timişoara! Vor fi amenajate două laboratoare smart, din bani europeni

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Iulia Motoc, judecător la Curtea Penală Internaţională, vine la Universitatea de Vest din Timişoara

Facultatea de Drept, din cadrul Universitatății de Vest din Timișoara, va organiza săptămâna viitoare o serie de conferințe, în cadrul cărora Iulia Motoc, judecător ales la Curtea Penală Internațională și fost judecător la Curtea Europeană a Drepturilor Omului, va ține un discurs, intitulat „Humanism, legal technicality and justice: rethinking human rights”.

Video: Maşină cu roţile în sus, pe o şosea intens circulată! Cum s-a petrecut accidentul?

Un echipaj medical a ajuns de urgenţă, la locul unui accident rutier în care a fost implicată o singură maşină care s-a răsturnat pe plafon.

Firmele timișene, invitate într-o nouă misiune economică în China!

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș pregătește pentru perioada 13 – 23 octombrie o misiune economică în China!

Retim distribuie gratuit, saci galbeni în Zona 1 rural

Pentru îmbunătățirea gestionarea deșeurilor în Zona 1 rural a județului Timiș, RETIM a început distribuirea sacilor galbeni destinati colectării separate a deșeurilor reciclabile din plastic, metal, hârtie și carton, inclusiv a deșeurilor din ambalaje.

Zborurile de la Timișoara spre și dinspre Munchen, anulate din cauza grevei de pe principalele aeroporturi din Germania!

Reprezentanții Aeroportului Internațional Timișoara anunță că în urma grevei de pe principalele aeroporturi din Germania, zborurile de mâine, 20 februarie, spre și dinspre Munchen, sunt anulate.

Flavius Biea își pune centura „la bătaie”! Ce alte nume din boxul profesionist sunt anunţate pentru gala de box de la Timişoara, din luna aprilie?

The  people’s Champ, Flavius Biea, revine în ring pentru a-și păstra centura IBA cucerită după ce l-a învins la puncte pe argentinianul Juan Jose Velasco într-o gală desfășurată la Mioveni anul trecut, pe 5 mai.

FOTO S-a reluat circulaţia tramvaielor pe bulevardul Cetăţii! Lucrările au fost finalizate

S-au finalizat lucrările de reabilitate pe bulevardul Cetății din Timișoara, iar începând de astăzi a fost reluată circulația tramvaielor în zonă.

Începe Campionatul Județean de Padel – Timiș 2024! Peste 120 de sportivi s-au înscris

Peste 120 de sportivi s-au înscris la Campionatul Județean de Padel – Timiș 2024, prima competiție de acest gen organizată în țara noastră, sub auspiciile Federației de Padel din România.

Fetiță inconștientă, după ce o mașină s-a răsturnat pe marginea drumului! UPDATE: Copila a murit

Un accident cumplit s-a petrecut, în urmă cu puțin timp, cân a fost nevoie și de intervenția unui echipaj de descarcerare, după ce o mașină s-a răsturnat pe marginea drumului.