Skip to main content

Cea mai vocală angajată din Primăria Timişoara revine în funcţie! Mirela Toc este repusă în drepturi, la PLMSTF

Aflată în permanent conflict cu conducerea Primăriei Timişoara, sancţionată atât de Nicolae Robu, cât şi de Dominic Fritz, Mirela Toc va fi, de mâine, reintegrată în funcţie.

Ea a fost dată afară în toamna anului trecut, a contestat în instanţă decizia, iar sentinţa i-a fost favorabilă.

Acum, obligat de judecătorii de la Curtea de Apel Timişoara, primarul a emis dispoziţia de reangajare, în care se arată că Mirela Toc va avea un venit lunar brut de peste 12.000 de lei.

Ea va fi subalterna lui Culiţă Chiş, la Direcţia PLMSTF, şi va fi despăgubită cu salariile de care a fost privată pe perioada destituirii, indexate cu rata inflaţiei, dar şi cu celelalte drepturi băneşti pe care nu le-a primit în ultima jumătate de an.

“Art. 1. Începând cu data de 22 mai 2024, doamna Toc Mirela-Adriana se reintegrează în funcţia publică de execuţie vacantă de consilier, clasa I, grad profesional superior, la Serviciul Autorizare Lucrări, Monitorizare şi Administrate din cadrul Direcţiei Generale Proiecte şi Lucrări Municipale pentru Sport şi Transport Feroviar(id post – 574750).

Art. 2. Doamna Toc Mirela-Adriana beneficiază de un salariu de bază brut lunar în cuantum de 12.341 lei, corespunzător gradaţiei de vechime 5 şi coeficientului de ierarhizare 5,11.

(…)

Art. 4. Doamna Toc Mirela-Adriana beneficiază de plata unei despăgubiri egale cu cuantumul salariilor indexate, majorate şi recalculate şi cu celelalte drepturi de care ar fi beneficiat în funcţia publică deţinută anterior emiterii Dispoziţiei nr. 1668/11.07.2023, calculată de Compartimentul State de Plată”, se arată în Dispoziţia 122/20.05.2024 dată de Dominic Fritz.

Mirela Toc este cunoscută pentru sesizările pe care le-a depus în ultimii ani, la diverse instituţii ale statului, în care reclama abuzuri şi ilegalităţi comise în Primărie.

Asta i-a adus nenumărate sancţiuni, atât în timpul mandatului lui Fritz, cât şi pe vremea lui Robu, care o acuza pe Mirela Toc de faptul că în loc să munească, stă toată ziua pe internet.

Angajata a contestat toate măsurile care au fost luate împotriva ei, inclusiv destituirea din funcţie, şi de fiecare dată a câştigat în instanţă.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Proiectul de licență „Synthesis” surprinde tendințele actuale și ale viitorului apropiat în ceea ce privește importanța utilizării coerente a tehnologiei de printare 3D, în încercarea de creștere a calității de producție și a spectaculozității estetice permise unui produs de serie.
Un prejudiciu de aproape 45.000 de euro au creat doi bărbați care au intrat în miez de noapte, în casa unui prosper om de afaceri din Moșnița Nouă și l-au jefuit.
În urmă cu puțin timp, pompierii au fost solicitați să intervină, de urgență, la un accident rutier, în care au fost implicate o mașină și un camion care transporta un utilaj de mare tonaj.
Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului Timişoara efectuează plata ajutorului pentru încălzire și a suplimentului pentru energie cu combustibili solizi şi/sau lichizi, acordate în baza Legii nr.226/2021 privind stabilirea măsurilor de protecție socială pentru consumatorul vulnerabil de energie, pentru sezonul rece 1 noiembrie 2023 – 31 martie 2024.
Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş, în colaborare cu Agenția Națională pentru Protecția Mediului Timiș și Garda Națională de Mediu – Comisariatul Județean Timiș, sub egida Instituției Prefectului Județul Timiș, invită agenții economici la un nou seminar de informare.