Skip to main content

Cea mai bună echipă universitară de fotbal este la Timişoara! Jucătorii de la UVT sunt din nou, campioni naţionali

Echipa de fotbal UVT este din nou campioană, câștigând, pentru a treia oară consecutiv, finala Campionatului Național Universitar.

Trofeul național a fost obținut în finala desfășurată ieri, 21 mai, la Oradea, unde echipa de fotbal UVT și-a învins rivala, echipa reprezentând Universitatea Aurel Vlaicu din Arad, cu scorul de 2-0.

CITEŞTE ŞI: Ai văzut-o cumva? Ajută-i pe părinţii disperaţi ai unei copile de 15 ani, să îşi găsească fiica

Pentru echipa UVT, pregtită de Vlad Bura, au marcat Caludiu Matiș și Florin Olariu.

Medaliile de bronz au revenit echipei gazdă, reprezentând Universitatea din Oradea, care a depașit cu 4-1 reprezentativa Universității „1 Decembrie” din Alba Iulia.

În grupe, echipa de fotbal UVT a obținut două victorii și un rezultat de egalitate: 5-0 cu UNEFS București, 0-0 cu Universitatea din Oradea și 3-0 cu Universitatea Petrol și Gaze din Ploiești.

„Cu aproape un an în urmă, echipa de fotbal a Universității de Vest din Timișoara, reprezentând România la Jocurile Europene Universitare ce s-a desfășurat în Polonia, la Lodz, a câștigat finala campionatului european. Valoarea fotbalului jucat de selecționata UVT nu este efemeră, își menține an de an cota foarte ridicată. După câștigarea Jocurilor Europene Universitare, iată că lotul UVT își reconfirmă puterea de muncă și plăcerea de a juca. Comunitatea UVT promovează cultura sportivă în cele mai diverse ramuri și specialități ale jocurilor de echipă sau individuale, iar reușitele echipei de fotbal UVT se află printre cele mai semnificative succese din palmaresul cu care ne mândrim. Felicitări echipei de fotbal UVT!”, spune Marilen Pirtea, rectorul UVT.

CITEŞTE ŞI: Aproape 6 milioane de euro, pentru lărgirea drumului spre autostradă, porţiunea din Dumbrăviţa! Ce lucrări sunt incluse în proiect?

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

La invitația Camerei de Comerț Româno-Germană (AHK), președintele CCIA Timiș, Florica Chiriță, a participat la Sărbătoarea Verii  2024, unul dintre cele mai așteptate evenimente organizate de AHK România.
O delegație de oameni de afaceri din Japonia și reprezentanți români ai unor firme japoneze de renume au avut o întâlnire la CCIA Timiș, parte a vizitei oficiale a delegației nipone la Timișoara.
Într-un eveniment de succes, mai mulți antreprenori din vestul țării au fost invitați să se prezinte alături de copiii lor în cadrul workshop-ului cu tema Transferul de leadership între generații și nu numai.