Ce condamnare a primit o tânără pentru că a adus în țară cocaină, pe care a ascuns-o în vagin?

O tânără de 29 de ani a fost condamnată după ce a încercat să aducă în țară cocaină. Aceasta a ascuns marfa în vagin.

Femeia, din Hunedoara, a crezut că va trece neobservată la vamă, așa că a ascuns toată marfa, pe care o luase pentru consum propriu, în vagin.

Astfel, în 18 decembrie 2017, mașina în care se afla aceasta și alți trei români a fost oprită la frontiera Nădlac II, pe sensul de intrare în țară.

CITEȘTE ȘI: Clipe de groază pentru mai mulți călători! O stâncă a căzut peste un tren, în Banat

Atunci, un procuror a cerut examinarea fizică a femeii prin examinări ginecologice și radiologice la nivelul abdomenului, aceasta fiind de acord. Ea a fost condusă la Spitalul Județean din Arad.

„În urma examinării fizice, medicul specialist a extras din cavitatea vaginală a inculpatei un şerveţel din hârtie în interiorul căruia erau ambalate cinci pliculeţe tip zipp-lock ce conţineau la interior o substanţă pulverulentă de culoare albă despre care inculpata a declarat verbal că reprezintă o cantitate de aproximativ 2,5 grame de cocaină”, se arată într-un dosar al procurorilor.

CITEȘTE ȘI: Lucrările pe străzile din Timișoara continuă, după Paști! Vezi aici unde se fac reparații

La audieri, femeia a spus că a cumpărat cele aproape trei grame de cocaină, pe care a dat 200 de franci elvețieni, în 16 decembrie, din orașul Zurich, de la o persoană necunoscută.

Tânăra a declarat că era consumatoare de cocaină și că, în perioada în care a lucrat în Elveția, a cosumat de 5-6 ori. Totodată, aceasta a spus că marfa cumpărată urma să o folosească în consum propriu în perioada sărbătorilor.

Acum, femeia a fost condamnată la șase luni de închisoare cu suspendare.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Alte articole

Video: Momentul în care un pieton a fost spulberat de o maşină, filmat de camerele de supraveghere

Un accident cumplit s-a petrecut în această seară, în comuna Şag, lângă Timişoara, unde o maşină a lovit în plin, un pieton.

Dănuţ Stoica, la Sursa de Vest fără Filtru

Dănuţ Stoica, primarul comunei Găvojdia, este acum în direct, la Sursa de Vest fără Filtru – joi, 8 decembrie 2022.

Prostie sau interese meschine? Piaţa de Roţi din zona Traian, organizată “după ureche”. Şefii de la SC Pieţe au dat bir cu fugiţii

Deschiderea Pieţei pe Roţi din zona Traian, care va avea loc mâine, este învăluită în mister, chiar şi pe ultima sută de metri.

Încep să sune sirenele, la Timișoara! Primăria anunță că face teste

Primăria Timișoara anunță testarea sirenelor electronice în cadrul unor exerciții de verificare, prin emiterea de semnale scurte și mesaje vocale.

email: redactie@sursadevest.ro | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.