Skip to main content

CCIAT pregătește o misiune economică în Letonia!

Camera de Comerț și Industrie a României în parteneriat cu CCIA Timiș vor conduce o misiune economică în Letonia, prilej cu care se va organiza un forum bilateral de afaceri la Riga.

Evenimentul va avea loc în perioada 12 – 16 iunie 2023. Cu această ocazie, CCIR intenționează să formeze o delegație de oameni de afaceri care să reprezinte companii românești din industrii și domenii de activitate competitive precum: turism, metalurgie, IT&C, cyber-security și producția bunurilor de larg consum.

Agenda misiunii va cuprinde participarea delegației la o serie de sesiuni B2B cu companii reprezentative letone, întâlniri cu reprezentanții misiunii diplomatice a României la Riga, întrevederi follow-up cu parteneri de afaceri din Letonia și vizitarea unor obiective turistice. Demersul organizatoric al CCIR beneficiază de sprijinul Ambasadei României în Lituania, acreditată în Letonia.

În vederea unei bune organizări a misiunii economice, CCIR oferă companiilor interesate unul din următoarele pachete de participare:

  1. Pachetul Gold de la 1404 Euro + TVA, care include următoarele: transport aerian clasa Business, cazare hotel Riga – 4 zile cu mic dejun inclus, transferuri aeroport – hotel – aeroport, transport local și cheltuieli logistice pentru organizarea întâlnirilor de afaceri cu partenerii letoni;
  2. Pachetul Silver de la 1151 Euro + TVA, care include următoarele: transport aerian clasa economy, cazare hotel Riga – 4 zile cu mic dejun inclus, transferuri aeroport – hotel – aeroport, transport local și cheltuieli logistice pentru organizarea întâlnirilor de afaceri cu partenerii letoni.

Prețul inițial al pachetelor se poate modifica în funcție de fluctuația valorii biletelor de avion și de cotațiile cazărilor.

Firmele timișene interesate să își promoveze bunurile și serviciile pe piața economică din Letonia și să identifice noi oportunități de afaceri, sunt invitate să confirme participarea la adresa de mail: sstoianov@cciat.ro sau la tel. 0372 185 285, dra Stana Stoianov – Director Dept. Relații Economice cu Mediul de Afaceri al CCIAT.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Hai la picnic! Relaxare și voie bună pentru timișorenii din zona Soarelui și nu numai

Dacă vrei să mergi la picnic, dar fără să te îndepărtezi prea mult de casă, îți poți lua o pătură și oamenii dragi alături și să vă bucurați de atmosferă, într-unul dintre parcurile orașului.

Ultimul meci acasă pentru Banat Girls Comloșu Mare, în acest campionat!

  Banat Girls Comloșu Mare încheie serie meciurilor de acasă din play-out-ul Superligii de fotbal feminin cu cel mai puternic adversar din această fază a sezonului, Gloria 2018 Bistrița Năsăud.

VIDEO La un pas de tragedie! O mașină a fost făcută praf după ce a lovit puternic un tir

Impact violent între două mașini și un tir! Unul dintre autoturisme a fost proiectat într-un zid de susținere de pe marginea drumului.

Ești în căutarea unui utilaj agricol sau industrial, sau poate a unui iaht? Maxutil este locul care satisface și cele mai exigente gusturi!

Maxagro, un titan al companiilor cu profil agricol din Uniunea Europeană, cu o experiență de 31 de ani, își propune să devină cel mai important partener pentru mediul de business din România, odată cu inaugurarea Maxutil.