Skip to main content

CCIAT organizează o sesiune de informare în domeniul siguranței alimentelor! Când are loc evenimentul?

Camera de Comerț Timiș și Direcția Sanitară Veterinară Timiș, organizează un seminar de informare având ca temă: ”Noutăți legislative care reglementează controalele oficiale în domeniul siguranței alimentelor”.

Evenimentul are loc în data de 7 martie, ora 11.00, la Centrul Regional de Afaceri al CCIAT din Timișoara, Bd. Eroilor de la Tisa nr.22, Sala Banat (etaj 1).

Vor fi dezbătute aspecte care vizează regulile de bune practici de lucru și igiena în lanțul de aprovizionare, depozitare, procesare și comercializare a produselor alimentare; marca de sănătate/identificare, restricții și derogări de la importul/exportul produselor alimentare -semnificații în contextul actual al evoluției bolilor infecțioase (Reg. 605/2021(UE) al Comisiei de stabilire a măsurilor speciale de combatere a pestei porcine africane, Ord. 10/2008 ANSVSA – Norma sanitară veterinară care stabilește procedura pentru marcarea și certificarea produselor de origine animală destinate consumului uman; procedura de retragere a produselor de pe piață – retragerea voluntară/oficială – sistemele de alertă rapidă RASFF și AAC (Reg. 178/2004 EC de stabilire a principiilor și a cerinţelor generale ale legislaţiei în domeniul alimentelor, de înfiinţare a Autorităţii Europene pentru Siguranţa Alimentară şi de stabilire a procedurilor în domeniul siguranţei alimentelor).

Temele vor fi susținute de Flavius Nicoară, director executiv DSVSA Timiș și Corina Pădurariu, consilier Biroul de Autorizări, Inregistrări, TRACES, Gestiunea Activităților de Import-Export.

Termenul de înscriere al agenților economici la acest seminar este data de 3 martie.

Taxă de participare este 150 lei pentru firmele membre și 250 lei pentru firmele care nu sunt membre CCIAT.

Înscrierea la eveniment se face prin completarea formularului de participare care se regăsește accesând link-ul: https://www.cciat.ro/formular/index.php?cdx=gsz8

Evenimentul se înscrie în programul CCIA Timiș pentru anul 2023 de informare și instruire a agenților economici cu privire la noutăți legislative în diferite sectoare de activitate, organizat în colaborare cu serviciile publice deconcentrate din teritoriu.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Robu: „Vom revitaliza Centrul Istoric” (P)

Nicolae Robu, candidatul la Primăria Timișoara din partea Alianței PSD-PNL, își propune revitalizarea centrului istoric al orașului, pentru valorificarea mai bună a transformării la care el a fost supus de Administrația Robu în anii 2013-2015.

Alin Nica: În patru ani, Dominic a schimbat multe în Timișoara. PSD nu s-a schimbat, pericolul e acolo (P)

Ne-am adunat aici ca susținători ai valorilor de dreapta și ca oameni care conștientizează amenințarea pe care o avem în față, aceea ca PSD-ul să acapareze întreaga putere în România. Este un pericol cât se poate de real.

Primăria Timişoara a transformat Bulevardul Cetăţii, în loc de întâlnire pentru întreaga comunitate

Bulevardul Cetății, devenit, prin investiția derulată de municipalitate, o arteră etalon a mobilității urbane moderne și sustenabile, a fost astăzi gazda evenimentului „Străzi pentru comunitate”.

Destinație de vis, la două ore distanță de Timișoara! Când încep zborurile charter către Mallorca?

Nu ți-ai stabilit concediul încă? Nicio problemă! Palma de Mallorca te așteaptă, iar începând din iunie încep zborurile charter pentru această destinație.

Vești mult așteptate de timișoreni! Se înființează o nouă linie de autobuz și se reia circulația tramvaiului 6!

Timișorenii vor avea la dispoziție două noi opțiuni de călătorie: o nouă linie de autobuz care va lega Calea Urseni de oraș și reluarea circulației tramvaiului 6, suspendat din cauza lucrărilor de modernizare pe bulevardul Stan Vidrighin.