CCIAT invită firmele din domeniul construcţiilor, la o misiune economică în Grecia  

Firmele timişene din domeniul construcţiilor, invitate la cel mai important târg de profil din Balcani.  

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș, cu sprijinul Ambasadei Republicii Elene la București – Biroul Economic și Comercial invită firmele timișene să participe, în calitate de vizitator, la Târgul Internațional de materiale pentru construcții, „INFACOMA”, organizat în perioada 2 – 5 martie 2017, în Atena, Grecia.

Târgul Internațional INFACOMA (http://infacoma.helexpo.gr), aflat la cea de-a 34-a ediție, este cel mai important eveniment de acest gen din Balcani și sud-estul Europei și se va desfășura la Centrul Internațional HELEXPO din Atena, Grecia. 

Se vor expune materiale de construcție, izolații, profiluri pentru uși și ferestre, obiecte sanitare, lucrări preconstrucție și tehnologie.

De asemenea, același centru expozițional va găzdui în paralel Târgul internațional de surse de energie regenerabilă, ventilare, bazine, aer condiționat, sisteme de încălzire „AQUATHERM” (http://aquatherm.helexpo.gr). 

În cadrul programului «Hosted Buyer Program» susţinut de Guvernul Elen, companiile interesate de importul de produse din Grecia beneficiază de facilități precum gratuitate pentru cazare (2 nopți în hotel de 4 sau 5 stele) și transport cu avionul, pentru un reprezentant al firmei participante.

Biroul Comercial al Ambasadei Greciei în România îşi rezervă dreptul de a selecta companiile românești interesate să participe la expoziție.

Termenul de înscriere al firmelor interesate este data de 20 ianuarie 2017.

Relații suplimentare privind procedura de înscriere: Telefon: 0372 185 244 / 0372 185 285, e-mail: office@cciat.ro.

 

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Alte articole

VIDEO: Dominic Fritz, umilit de un puştan, de Ziua Naţională a României! Ce a putut să îi facă adolescentul?

După parada de 1 Decembrie, de la Timişoara, primarul oraşului, Dominic Fritz a vrut să facă o baie de mulţime.

Ziua Națională a României, sărbătorită și la Teatrul Național din Timișoara cu un spectacol premieră!

Teatrul Național „Mihai Eminescu” din Timișoara aniversează în această seară Ziua Națională a României, cu un spectacol premieră.

FOTO ŞI VIDEO: Paradă militară, elicoptere și prezentarea tehnicii din dotare, de Ziua Națională a României, la Timișoara

Mii de oameni au venit în această dimineață în centrul Timișoarei să vadă parada militară de 1 Decembrie.

Concert caritabil de Crăciun! Polițiștii locali, studenții Universității de Științele Vieții, elevi dar și artiști locali cântă ”Împreună pentru comunitate!”

Poliția Locală Timișoara împreună cu Departamentul Cultural al Universității de Științele Vieții ,,Regele Mihai I” din Timișoara organizează Concert Caritabil de Crăciun.

email: redactie@sursadevest.ro | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.