CCIAT a organizat o misiune economică la Novi Sad, la Târgul Internațional de Agricultură!

O delegație de afaceri a CCIA Timiș a participat la o misiune economică în Serbia, la Novi Sad, unde au vizitat cea de-a 85-a ediție a Târgului Internațional de Agricultură. 

CITEŞTE ŞI: Trafic dat peste cap în Timişoara din cauza lucrărilor de reparaţii la drumuri!

Evenimentul a avut loc marți, 15 mai. Acesta este cel mai important târg de profil din Serbia și unul dintre cele mai mari din Europa, unde peste 1.500 de expozanți din Serbia dar și din alte 60 țări ale lumii și-au prezentat oferta de produse, echipamente și servicii, pe spații de expunere generoase: interior – 11,000 m² și exterior – 47,000 m².  Doar sectorul de animale vii a cuprins 1.300 de capete pe o suprafață de 5,000 m². 

CITEŞTE ŞI: Bărbat spulberat de maşină, în timp ce traversa strada! Omul a murit pe loc

Organizată de peste două decenii de CCIA Timiș, misiunea economică de vizitare a Târgului Internațional de Agricultură Novi Sad 2018 și-a dovedit din nou utilitatea și eficiența prin numeroasele contacte directe cu expozanții pe care le-au avut agricultorii timișeni participanți.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Alte articole

Tânără de 19 ani, abandonată într-o maşină distrusă în urma unui accident rutier!

Din cauza vitezei, şoferul unui autoturism a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, maşina a părăsit şoseaua şi s-a oprit într-un canal.

Pericolul din centrul Timişoarei! Avertismentul consilierului local, Simion Moşiu: dacă pică o bucată de beton?

Unul dintre simbolurile Timişoarei continuă să fie în paragină, deşi Consiliul Local a aprobat suma necesară pentru reparaţii.

Controverse uriaşe, în jurul Târgului de Crăciun de la Timişoara! „Kitsch-ul a pus stăpânire pe Cetate! Ruşinos!”

Astăzi se deschide Târgul de Crăciun de la Timişoara, însă imaginile din timpul pregătirilor au făcut ocolul internetului şi au stârnit o mulţime de nemulţumiri.

email: redactie@sursadevest.ro | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.