Skip to main content

CCIA Timiș pregătește o nouă serie a cursului de Inspector/Referent Resurse Umane

CCIA Timiş organizează o nouă serie a cursului de Inspector/Referent Resurse Umane, acreditat de Autoritatea Națională pentru Calificări (ANC). 

 INSPECTOR / REFERENT RESURSE UMANE (Cod COR 333304)

Perioada de desfășurare a cursului este 26 octombrie – 13 noiembrie, de luni până vineri, între orele 17.00 – 20.00. Cursurile se vor desfășura la Centrul Regional de Afaceri Timișoara, Bd. Eroilor de la Tisa nr. 22. Formatori sunt Lucica ZIRBĂU, Delia FARCHESCU și Dan COJOCARU.

Taxa de participare este 800 lei/persoană și poate fi achitată în două rate pentru persoanele fizice.

CITEȘTE ȘI: 59 de decese și 2.466 de cazuri noi de coronavirus, în 24 de ore! Peste 10.000 de pacienți cu COVID, internați în spitale!

Structura cursului: 

 Contractul individual de muncă

 Vechimea în muncă 

 Contractul colectiv de muncă

 Jurisdicţia muncii

 Răspunderea salariaților 

 Salarizarea. Permisul de Muncă 

 Formarea profesională

 Asigurările sociale de stat

 Noțiuni de organizare și legislația muncii 

 Modul de desfășurare a activității ca întreprinzător particular

 Recrutarea și selecția personalului 

 Aplicații în Programul REVISAL

În cadrul cursului de Inspector Resurse Umane se va desfășura un modul de instruire în aplicația REVISAL, în urma căruia se obține un CERTIFICAT DE PARTICIPARE. Pentru modulul de instruire REVISAL, fiecare participant va avea acces individual la un laptop.

CITEȘTE ȘI: FOTO Accident violent între un autoturism, o autoutilitară și un tir! Trei oameni au ajuns la spital

Certificatele obținute la absolvire au recunoaștere națională și sunt emise de Ministerul Muncii și de Ministerul Educației, fiind eliberate împreună cu suplimentele descriptive în care se menționează competențele dobândite. 

Certificatele se eliberează în maxim 30 de zile de la absolvirea cursului.Informații și înscrieri: Direcția Formare și Perfecționare Profesională a CCIAT (DFP), Centrul Regional de Afaceri din Bd. Eroilor de la Tisa nr.22, camera 117, zilnic între orele 08.00-16.00, tel. 0720/444121, e-mail: tavramov@cciat.ro.Persoană de contact: Tania Avramov, Manager DFP

Informații detaliate despre cursurile organizate de CCIAT sunt disponibile pe site-ul: www.cciat.ro.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Hai la picnic! Relaxare și voie bună pentru timișorenii din zona Soarelui și nu numai

Dacă vrei să mergi la picnic, dar fără să te îndepărtezi prea mult de casă, îți poți lua o pătură și oamenii dragi alături și să vă bucurați de atmosferă, într-unul dintre parcurile orașului.

Ultimul meci acasă pentru Banat Girls Comloșu Mare, în acest campionat!

  Banat Girls Comloșu Mare încheie serie meciurilor de acasă din play-out-ul Superligii de fotbal feminin cu cel mai puternic adversar din această fază a sezonului, Gloria 2018 Bistrița Năsăud.

VIDEO La un pas de tragedie! O mașină a fost făcută praf după ce a lovit puternic un tir

Impact violent între două mașini și un tir! Unul dintre autoturisme a fost proiectat într-un zid de susținere de pe marginea drumului.

Ești în căutarea unui utilaj agricol sau industrial, sau poate a unui iaht? Maxutil este locul care satisface și cele mai exigente gusturi!

Maxagro, un titan al companiilor cu profil agricol din Uniunea Europeană, cu o experiență de 31 de ani, își propune să devină cel mai important partener pentru mediul de business din România, odată cu inaugurarea Maxutil.