Skip to main content

Carnagiu, pe un drum național! Patru oameni au murit, după ce mașina în care erau s-a izbit, violent, de un tir!

Accident cumplit, în această dimineață, când un tir și o mașină în care erau patru persoane, a fost strivită de un tir.

Impactul s-a petrecut pe DN1, în localitatea Uileacu de Criș, din județul Bihor, unde au ajuns, de urgență, mai multe echipaje de salvatori.

La sosirea echipelor de intervenție, șoferul autoturismului și cei trei pasageri, erau încarcerați și în stop cradiorespirator.

Din primele informații, printre victime ar fi și un copil.

“La fața locului au fost mobilizate, de urgență, cinci echipaje de pompieri militari din cadrul a trei subunități, cu două echipaje de descarcerare, o autospecială de transport vicitme multiple, o autospecială cu modul de descarcerare, respectiv cu ambulanța SMURD de tip 2 a unei subunități, precum și echipajul de terapie intensivă mobilă și două echipaje ale Serviciului Județean. Ajunși la locul accidentului, pompierii militari au acționat pentru evacuarea celor patru victime încarcerate, iar echipajele medicale au procedat la efectuarea manevrelor de resuscitare”, transmite ISU Bihor.

Din păcate, niciuna dintre victime nu a răspuns manevrelor de resuscitare, medicii fiind nevoiți să declare decesul.

VOM REVENI CU DETALII

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

În această după-amiază, în jurul orei 16:00, pompierii au fost solicitați să intervină pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit într-o încăpere a unui centru de vârstnici.
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș organizează în perioada  01 – 04 octombrie, o misiune economică multisectorială în Republica Modova, la Bălți și Chișinău.
Până pe data de 3 august, Universitatea de Vest din Timișoara este centrul atracției elevilor de liceu, care participă la cea mai importantă școală de vară din Timișoara, West Summer University (WSU).
Aquatim a semnat un contract de lucrări din cadrul Proiectului „Extindere rețea canalizare pe Calea Șagului, etapa III-A, tronson cuprins între Calea Chișodei și sens giratoriu centre comerciale – Municipiul Timișoara” (cod C1I100122000035), finanțat prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă.
Trei tramvaie nepoluante din noul lot au sosit în oraș! Unul este deja în funcțiune, pe linia 5, al doilea intră în circulație în zilele următoare, iar al treilea este în proces de recepționare și de efectuare a probelor.
„Construim pentru educație: Cămine studențești ale viitorului”. Acesta este titlul proiectului PNRR, câştigat de Universitatea de Vest din Timişoara, prin care va fi ridicat un nou cămin studenţesc.
În acest weekend, este programată competiția sportivă Timișoara Triatlon, astfel că circulația rutieră va fi restricționată pentru desfășurarea fără probleme a evenimentului.