Candidații din Timiș au ieșit la vot! Îi îndemană pe alegători să facă același lucru

Astăzi este ziua decisivă, în care timișenii își aleg reprezentanții în primării, consilii locale și în Consiliul Județean, pentru următorii patru ani.

Încă de la primele ore ale dimineții timișenii au ieșit la vot și o dată cu ei și candidații.

Nicolae Robu a votat la Școala Generală nr. 30 din zona Soarelui și spune că își dorește continuitate.

Am votat pentru continuitate în dezvoltarea Timișoarei, în evoluția Timișoarei ca un oraș european, autentic, de prim rang. Desigur, votul fiecăruia dintre ei este, implicit, și un vot pentru România, chiar dacă sunt alegeri locale. Sper că va continua această evoluție sănătoasă pe care orașul nostru a avut-o detașat, acolo, în frunte, la toți indicatorii cei mai importanți, ceea ce arată că economia este puternică, sănătatea s-a dovedit a fi destul de bine pusă la punct, deși avem mult, mult de lucru. Educația, cultura, toate cele, trebuie să fie cât se poate de sus, iar în cazul particular al Timișoarei, trebuie să fim pregătiți impecabil pentru anul în care vom fi Capitala Europeană a Culturii. Este un rol pe care-l jucăm nu doar în nume propriu, dar și în numele României, al Europei”, a declarat Nicolae Robu.

Și Dominic Fritz, candidatul Alianței USR-Plus a votat la Colegiul Tehnic de Vest, în zona Isefin, încă de la primele ore ale dimineții. Este încrezător în rezultatul alegerilor.

Mă bucur foarte mult că mă aflu în cartierul meu, în Iosefin, unde tocmai am votat. A fost pentru mine primul vot în România și l-am dat cu multă încredere că putem să ne reconectăm cu valorile Timișoarei, dar și cu viitorul Europei. Pentru mine, ziua votului este o zi foarte specială pentru orice societate, pentru că astăzi cei puternici au exact aceeași voce, același număr de voturi ca și cei slabi și cei uitați. Și astăzi este ziua în care putem să echilibrăm din nou pentru că și eu am un singur vot și orice timișorean are un singur vot. Și sper foarte, foarte mulți oameni în România și Timișoara o să se folosească de acest vot și împreună putem să deschidem un nou capitol în istoria Timișoarei și în istoria României. Vă mulțumesc”, a declarat Fritz după vot.

Alin Nica, candidatul PNL la președinția Consiliului Județean Timiș și -a exprimat opțiunea electorală, la secția de votare din Școala Dudeștii Noi. Își dorește schimbare la CJT.

Am votat la CJ pentru schimbare, pentru a schimba foaia, să trecem la un Timiș european, să trecem la un alt nivel. Am încredere în toți cei care sunt de bună credință și care doresc o schimbare, că vor da această schimbare pentru generațiile care sunt și generațiile care vor veni”, a spus candidatul PNL Timiș la președinția CJ.

Adrian Pau, candidatul Pro România la președinția Consiliului Județean a votat la Școala Generală nr.19. Este convins că partidul pe care îl reprezintă va fi surpriza plăcută a acestor alegeri.

Am votat pentru examenul de maturitate. Pro România a dat treapta întâi la alegerile europarlamentare, a dat treapta a doua la alegerile prezidențiale, acum își dă examenul de maturitate. Am convingerea că vom fi surpriza plăcută a alegerilor din această duminică. Îi îndemn pe alegători să voteze conform conștiinței lor, să voteze pentru Timișoara și pentru timișoreni”, a declarat Adrian Pau.

Cristian Moș, candidatul Alianței USR-Plus pentru funcția de președinte al CJT, a votat în acestă dimineață, însoțit de familie. El îi îndeamnă pe timișeni să iasă la vot și să își exprime opțiunea electorală.

Îndemn toți cetățenii Timișului să vină la vot. Acum este puterea în mâna lor, acum este schimbarea. De mâine toți vom fi la lucru. Mă bucur că prezența este atât de mare”, a declarat Moș.

Titu Bojin, candidatul ALDE la președinția Consiliului Județean Timiș a votat și el în această dimineață și își dorește o schimbare în administrația publică locală.

Am votat alături de colegi, am votat pentru interesele și binele cetatenilor din Timis ca sa avem o reprezentare serioasă pentru ei. Iar noi avem o echipa foarte serioasă care vrea împreuna cu dumneavoastră sa faca schimbarea in administrația publica locală din Timis, nu sa voteze împotriva ei. Indemn cetățenii sa meargă la vot!”, a declarat Titu Bojin, candidat ALDE la președinția Consiliului Județean Timiș.

Candidatul PSD la Primăria Timișoara, Voichița Lăzureanu a votat la secția de la Liceul William Shakespeare din Timișoara. Îndeamnă timișorenii să iasă în număr cat mai mare la vot.

Sa veniti la vot, sa faceti alegerea sanatoasa pentru Timisoara, pentru timisoreni, sa votati, pentru ca doar asa avem democratie, doar asa suntem mandri sa ne votam oamenii etici, morali, respectabili si mai ales profesionisti. Va invit sa veniti la vot si sa votati o Timisoara sanatoasa, o Timisoara educata, o Timisoara curata, o Timisoara sigura, pentru ca aceasta ne dorim cu totii. Inca o data, va rog si va indemn sa veniti la vot”, a declarat Voichita Lazureanu.
Candidatul PSD la Consiliul Județean Timiș, Călin Dobra nu a putut vota pentru că este depistat pozitiv cu coronavirus și este în izolare la domiciliul în municipiul Logoj. El spune însă că cei de la secția de votare de care aparține nu vor să trimită urna mobilă, de teama nfectării cu noul coronavirus. 

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Alte articole

VIDEO: Dominic Fritz, umilit de un puştan, de Ziua Naţională a României! Ce a putut să îi facă adolescentul?

După parada de 1 Decembrie, de la Timişoara, primarul oraşului, Dominic Fritz a vrut să facă o baie de mulţime.

Ziua Națională a României, sărbătorită și la Teatrul Național din Timișoara cu un spectacol premieră!

Teatrul Național „Mihai Eminescu” din Timișoara aniversează în această seară Ziua Națională a României, cu un spectacol premieră.

FOTO ŞI VIDEO: Paradă militară, elicoptere și prezentarea tehnicii din dotare, de Ziua Națională a României, la Timișoara

Mii de oameni au venit în această dimineață în centrul Timișoarei să vadă parada militară de 1 Decembrie.

Concert caritabil de Crăciun! Polițiștii locali, studenții Universității de Științele Vieții, elevi dar și artiști locali cântă ”Împreună pentru comunitate!”

Poliția Locală Timișoara împreună cu Departamentul Cultural al Universității de Științele Vieții ,,Regele Mihai I” din Timișoara organizează Concert Caritabil de Crăciun.

email: redactie@sursadevest.ro | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.