Când blochează anagajații RATT orașul? Astăzi i-au dat un ultimatum primarului!

Reprezentanții RATT au mers astăzi cu jalba în proțap la Primărie. Vatmanii și șoferii își vor salariile și cer demiterea din funcție a directorului Ioan Goia.

Angajații sunt nemulțumiți deoarece, încă din luna decembrie, au apărut problemele salariale.

CITEȘTE ȘI: Tupeul hoților nu are vârstă! Ce lovitură au reușit să dea trei minori?

Deși o parte din salarii au fost date în luna decembrie, oamenii au fost nemulțumiți, deoarece i-au primit cu întârziere și pe bucăți. Angajații spun că, până acum, banii aferenți lunii ianuarie nu au fost virați.

În condițiile date, toți vatmanii și șoferii amenință că, dacă lucrurile nu se vor rezolva până în 24 ianuarie, vor intra în grevă generală.

Astăzi, aceștia au ajuns în fața Primăriei și își cer drepturile.

,,Astăzi am depus o petiție către domnul primar, Nicolae Robu, deoarece nu ne-am primit salarile din luna decembrie. În luna noiembrie am luat 200-300 de lei eșalonat. Pe luna ianuarie ar trebui să intre avansul. Nemulțumirile s-au acumulat, și de aceea îi spunem domnului primar ca până în data de 24 așteptăm să ne intre salarile. Dacă nu o să primim banii, cel mai probabil angajații nu vor mai veni la muncă. Nimeni nu ne bagă în seamă iar dacă situația va rămâne neschimbată, de pierdut vor avea doar timișorenii. Conducerea nu ne agreează”, spune un angajat RATT.

petitie ratt

“Aceste neajunsuri, respectiv neplata salariilor, precum și abuzurile sistematice ale conducerii RATT față de angajați și față de cetățenii orașului Timișoara au umplut paharul. De aceea, astăzi, 22.01.2018, depunem următoarea petiție prin care cerem: 1. plata la zi a drepturilor salariale ale angajaților RATT până la data de 24.01.2018; 2. demiterea directorului general, care, prin managementul defectuos, a dus la acumularea de datorii colosale ale regiei; 3. renegocierea CCM și a salarizării cu noua conducere agreată de primărie”, transmit angajații RATT în petiție.

CITEȘTE ȘI: Clipe de groază pentru un autocar plin cu copii! Au rămas blocaţi în zăpadă, pe întuneric

Potrivit petiției care va ajunge la Robu, oamenii cer, pe lângă plata salarială la zi, și demisia managerului Ioan Goia.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Alte articole

Și tu poți fi ajutorul lui Moș Crăciun pentru ca acesta să ajungă la fiecare copil ucrainean refugiat în Timișoara!

Asociația LOGS invită timișorenii cu inima mare, să se alăture campaniei de strângere de cadouri pentru cei 320 de copii din Ucraina care locuiesc în prezent în Timișoara.

Încă 12 milioane de euro, pentru transportul public din Timişoara! Primăria a câştigat un nou proiect prin PNRR

Primăria Municipiului Timișoara a câștigat proiectul ”Achiziția de mijloace de transport mai puțin poluante (troleibuze) necesare îmbunătățirii transportului public de călători în Municipiul Timișoara”, prin PNRR.

Bebeluşii de la Maternitatea Odobescu, lăsaţi în frig, o noapte întreagă! Societatea anunţă că are cărbune şi gaz, dar problema este alta

Administratorul special al Societăţii de Termoficare a Timişoarei anunţă ce stocuri de materie primă are în acest moment, pentru producerea agentului termic.

Moment plin de emoţie, la Timişoara! Un pompier a ieșit din dispozitivul de defilare și și-a cerut iubita în căsătorie

Ziua Naţională a României va avea de acum, o însemnătate deosebită pentru un cuplu din Timişoara.Este vorba despre Andrei, un pompier de la ISU Banat şi iubita lui, Ana-Maria.

email: redactie@sursadevest.ro | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.