Cămătari, călcați de mascați! Polițiștii au descins peste mai mulți suspecți din Timiș

Descinderi in această dimineață la trei persoane care dădeau bani cu camătă.

Este vorba despre doi frați și iubita unui dintre ei, cu toții din Cenad. 

Suspecții au inceput in urmă cu ceva timp o afacere infloirtoare. Dădeau oamenilor aflați la nevoie bani cu camătă. Dobânda pe care o percepeau era de 10%. Pentru a fi siguri că isi vor primi banii cămătarii le luau cardurile bancare celor pe care ii imprumutau.

Activităţile vizează probarea activităţii infracţionale a unor persoane bănuite că în cursul anilor 2017 – 2018 ar fi împrumutat cu dobândă mai multe persoane de pe raza localității Cenad.Activităţile vizează probarea activităţii infracţionale a unor persoane bănuite că în cursul anilor 2017 – 2018 ar fi împrumutat cu dobândă mai multe persoane de pe raza localității Cenad.Activitățile desfășurate vizează doi bărbați, de 38 și 42 de ani, și o femeie, de 48 de ani, persoane presupuse a fi implicate in comiterea infracțiunii.În urma perchezițiilor, polițiștii au descoperit peste 4.500 de țigarete  5.500 de euro, 3.400 de lei, carduri bancare precum și alte înscrisuri care au fost ridicate în vederea confiscării„, spun reprezentanţii IPJ Timiş.

Unul dintre suspecți ar fi profesor la Liceul din Sânicolau Mare.

Cei trei au fost ridicați și duși la audieri, la Parchetul de lângă Judecătoria Sânnicolau Mare.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Alte articole

Sentinţă definitivă! USR-ista Aida Szilagyi este în ilegalitate! Fritz trebuie să dispună demolarea blocului construit de aceasta

Judecătorii de la Curtea de Apel Timişoara au dat astăzi, veridictul final, în dosarul în care consiliera locală Aida Szilagyi este acuzată de vecini, că a ridicat ilegal, un bloc de locuinţe.

Pregătirile pentru deschiderea Parcului Crăciunului, în linie dreaptă!

Zeci de mii de luminițe, obiecte supradimensionate, brăduți zburători și butaforii 3D încep să prindă viață la Muzeul Satului Bănățean din Timișoara.

„Monstruoasa coaliţie PSD-USR se extinde!” Nica vorbeşte despre o căsătorie între partide de acelaşi sex

Lupta electorală devine tot mai aprigă în localităţile conduse de primari interimari, cum este şi cazul comunei Giroc.

S-a dat din nou alarma, la Aeroportul Timişoara! Din fericire, tot pentru un exerciţiu

Aeroportul Internațional Timișoara în parteneriat cu MENSAVE, companie specializată în cursuri de prim ajutor avansate a implementat, în premieră naţională, un serviciul de prim ajutor integrat.

email: redactie@sursadevest.ro | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.