Skip to main content

Cămătari, călcați de mascați! Polițiștii au descins peste mai mulți suspecți din Timiș

Descinderi in această dimineață la trei persoane care dădeau bani cu camătă.

Este vorba despre doi frați și iubita unui dintre ei, cu toții din Cenad. 

Suspecții au inceput in urmă cu ceva timp o afacere infloirtoare. Dădeau oamenilor aflați la nevoie bani cu camătă. Dobânda pe care o percepeau era de 10%. Pentru a fi siguri că isi vor primi banii cămătarii le luau cardurile bancare celor pe care ii imprumutau.

Activităţile vizează probarea activităţii infracţionale a unor persoane bănuite că în cursul anilor 2017 – 2018 ar fi împrumutat cu dobândă mai multe persoane de pe raza localității Cenad.Activităţile vizează probarea activităţii infracţionale a unor persoane bănuite că în cursul anilor 2017 – 2018 ar fi împrumutat cu dobândă mai multe persoane de pe raza localității Cenad.Activitățile desfășurate vizează doi bărbați, de 38 și 42 de ani, și o femeie, de 48 de ani, persoane presupuse a fi implicate in comiterea infracțiunii.În urma perchezițiilor, polițiștii au descoperit peste 4.500 de țigarete  5.500 de euro, 3.400 de lei, carduri bancare precum și alte înscrisuri care au fost ridicate în vederea confiscării„, spun reprezentanţii IPJ Timiş.

Unul dintre suspecți ar fi profesor la Liceul din Sânicolau Mare.

Cei trei au fost ridicați și duși la audieri, la Parchetul de lângă Judecătoria Sânnicolau Mare.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Alina Sperlea, la Sursa de Vest fără Filtru

Alina Sperlea, candidatul PSD la Primăria Dumbrăviţa, este acum, în direct, la Sursa de Vest fără Filtru – marţi, 23 aprilie 2024.

Ei sunt cei mai buni înotători din Timişoara! Emil şi Darius, pe podiumul Campionatului Naţional

Înotătorii Politehnicii Timișoara s-au întors cu trei medalii de la Campionatul Național de seniori, tineret și juniori, care a avut loc la Otopeni.

Programul de lucru al Direcției de Evidență a Persoanelor – Biroul Decese, în perioada Sărbătorilor Pascale!

Direcția de Evidență a Persoanelor din cadrul Primăriei Timișoara va funcționa cu program redus pentru locuitorii orașului de pe Bega, în perioada sărbătorilor de Paște.

Atenție, șoferi! Trafic îngreunat pe Centura de Nord a Timişoarei! Se montează parapete din beton, pe mijlocul drumului

DRDP Timișoara anunță că, de astăzi, muncitorii au început montarea parapetelor din beton pe şoseaua de ocolire a oraşului de pe Bega, în zona localităţii Dumbrăviţa.

Foc de armă, pentru capturarea unui şofer! Poliţiştii au folosit şi un dispozitiv cu cuie pentru oprirea maşinii

Un control de rutină în trafic s-a transformat într-o scenă demnă de filmele de acţiune, pentru capturarea unui şofer care a încercat să se sustragă de la verificări.

Marea demolare a lui Fritz, desfiinţată de subprefectul Ovidiu Drăgănescu: Vom avea de retrocedat multe intersecţii şi străzi din oraş

Anunţate cu surle şi trâmbiţe, demersurile pentru reluarea traficului pietonal pe strada Cezar din Timişoara sunt doar o încercare a primarului Dominic Fritz de a câştiga simpatie şi, implicit, voturi.