Cadavrul unui bărbat, găsit în albia unui râu! Se pare că a căzut în gol de la patru metri înălțime. Polițiștii au început o anchetă

S-a dat alarma în această dimineață, după ce în albia unui râu a fost descoperit un cadavru!

În jurul orei 09:00, Poliția Municipiului Petroșani a fost sesizată cu privire la faptul că, în albia pârâului Maleia din municipiul Petroşani, se află o persoană de sex masculin aceasta fiind decedată.

Poliţiştii ajunşi la faţa locului, din primele cercetări preliminare au stabilit că victima ar fi căzut de la o înălțime de circa 4 metri, în albia pârâului Maleia, fiind găsită decedată.

De asemenea, polițiștii au stabilit identitatea persoanei decedate, ca fiind un bărbat, în vârstă de 60 de ani, din municipiul Petroşani.

Cadavrul fiind ridicat și transportat la Serviciul Judeţean de Medicină Legală în vederea efectuării necropsiei şi a stabilirii tuturor cauzelor care au condus la decesul bărbatului.

În cauză,  poliţiştii au întocmit dosar de cercetare penală, sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole


Alte articole

Doctorul prins că lua şpagă, va sta după gratii, 30 de zile

Luare de mită în formă continuată. Acesta este acuzaţia care i se aduce lui Marian Gaşpar, chirurg la Spitalul de Cardiologie din Timişoara.

Ca în filme! Campus universitar cu piscină interioară, centru expoziţional şi terenuri de sport

Astăzi, Universitatea de Medicină şi Farmacie din Timişoara a semnat contractul de construcţie a unui campus în valoare de 24 de milioane de euro.
cciat 3 1

CCIAT anunță organizarea unor noi cursuri de formare profesională, în luna octombrie!  

Camera de Comerţ, Industrie și Agricultură Timiş demarează în cursul lunii octombrie o nouă serie de cursuri autorizate.

email: redactie@sursadevest.ro | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.