Skip to main content

Bojin revine în forţă, pe scena politică! Este noul preşedinte al PUSL Timiş

Fost preşedinte al CJT şi al PSD Timiş, Titu Bojin a intrat în ultima vreme, într-un con de umbră, în ceea ce priveşte activitatea politică.

Acum însă, revine în forţă, ca preşedinte al Partidului Umanist Social Liberal – filiala Timiş, partid condus până acum de europarlamentarul Maria Grapini.

CITEŞTE ŞI: Vestul țării, sub cod galben de ploi și inundații! Cum va fi vremea în acest sfârșit de săptămână?

De altfel, Bojin şi-a arătat intenţia de a candida la un nou de preşedinte al Consiliului Judeţean Timiş.

În urmă cu aproximativ o lună el spunea că singurul motiv pentru care şi-ar dori să revină în fruntea administraţiei judeţene este finalizarea unor proiecte pe care le-a lăsat la cheie, însă nimeni nu le-a dus la bun sfârşit.

“Eu nu m-am considerat niciodată un mare politician, dar m-am considerat şi mă consider un bun administrator, care am ştiut ce trebuie făcut, care am fost şi 2-3 într-o săptămână la Bucureşti (…) Timişul nu are, la ora actuală, un plan de dezvoltare a judeţului, nu are o gândire de genul: nu ne dă Bucureştiul bani şi nu putem face şi sală polivalentă şi stadion şi aqualand şi spital. Dar ceea ce se întâmplă acum, eu nu pot să înţeleg”, a declarat Titu Bojin, la Sursa de Vest fără Filtru.

PE ACEEAŞI TEMĂ: Exclusiv: Bojin, despre un nou mandat la CJT! Motivul pentru care şi-ar dori să revină în fruntea administraţiei judeţene

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Cel mai tranzitat drum din vestul ţării, Margina – Coşava, continuă să le dea bătăi de cap şoferilor, mai ales în ultimele săptămâni, din cauza lucrărilor de reabilitare.
La cinci luni de când Primăria Timișoara a dat startul lucrărilor la primul stadion construit în ultimii 60 de ani, fundațiile pentru peluzele și tribunele Arenei Eroii Timișoarei sunt aproape gata. 
În această după-amiază, în jurul orei 16:00, pompierii au fost solicitați să intervină pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit într-o încăpere a unui centru de vârstnici.
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș organizează în perioada  01 – 04 octombrie, o misiune economică multisectorială în Republica Modova, la Bălți și Chișinău.
Până pe data de 3 august, Universitatea de Vest din Timișoara este centrul atracției elevilor de liceu, care participă la cea mai importantă școală de vară din Timișoara, West Summer University (WSU).
Aquatim a semnat un contract de lucrări din cadrul Proiectului „Extindere rețea canalizare pe Calea Șagului, etapa III-A, tronson cuprins între Calea Chișodei și sens giratoriu centre comerciale – Municipiul Timișoara” (cod C1I100122000035), finanțat prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă.
Trei tramvaie nepoluante din noul lot au sosit în oraș! Unul este deja în funcțiune, pe linia 5, al doilea intră în circulație în zilele următoare, iar al treilea este în proces de recepționare și de efectuare a probelor.
„Construim pentru educație: Cămine studențești ale viitorului”. Acesta este titlul proiectului PNRR, câştigat de Universitatea de Vest din Timişoara, prin care va fi ridicat un nou cămin studenţesc.