Skip to main content

Bojin revine în forţă, pe scena politică! Este noul preşedinte al PUSL Timiş

Fost preşedinte al CJT şi al PSD Timiş, Titu Bojin a intrat în ultima vreme, într-un con de umbră, în ceea ce priveşte activitatea politică.

Acum însă, revine în forţă, ca preşedinte al Partidului Umanist Social Liberal – filiala Timiş, partid condus până acum de europarlamentarul Maria Grapini.

CITEŞTE ŞI: Vestul țării, sub cod galben de ploi și inundații! Cum va fi vremea în acest sfârșit de săptămână?

De altfel, Bojin şi-a arătat intenţia de a candida la un nou de preşedinte al Consiliului Judeţean Timiş.

În urmă cu aproximativ o lună el spunea că singurul motiv pentru care şi-ar dori să revină în fruntea administraţiei judeţene este finalizarea unor proiecte pe care le-a lăsat la cheie, însă nimeni nu le-a dus la bun sfârşit.

“Eu nu m-am considerat niciodată un mare politician, dar m-am considerat şi mă consider un bun administrator, care am ştiut ce trebuie făcut, care am fost şi 2-3 într-o săptămână la Bucureşti (…) Timişul nu are, la ora actuală, un plan de dezvoltare a judeţului, nu are o gândire de genul: nu ne dă Bucureştiul bani şi nu putem face şi sală polivalentă şi stadion şi aqualand şi spital. Dar ceea ce se întâmplă acum, eu nu pot să înţeleg”, a declarat Titu Bojin, la Sursa de Vest fără Filtru.

PE ACEEAŞI TEMĂ: Exclusiv: Bojin, despre un nou mandat la CJT! Motivul pentru care şi-ar dori să revină în fruntea administraţiei judeţene

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Hai la Muzeul Satului să descoperi povestea Ignatului, dar și să intri în atmosfera de sărbătoare alături de colindători și pițărăi!

Timișorenii sunt așteptați joi să participați evenimentele prilejuite de ”Festivalul Colindelor”, ”Alaiul Colindătorilor la fiecare gospodărie”, ”Pițărăii”, ”Concurs de colinde pe scenă” și ”Povestea Ignatului”.

Teatrul Național din Timișoara redesenează profilul poetic al lui Nichita Stănescu!

În 13 decembrie se împlinesc 40 de ani de când versurile lui Nichita Stănescu călătoresc singure prin lume, trasând în continuare istoria literaturii române.

Banat Girls încheie anul cu un eșec în fața liderului Politehnica Timișoara!

Banat Girls Comloșu Mare a fost învinsă cu 3- 1 de Politehnica Timișoara în etapa a XIII-a a Superligii de fotbal feminin.

Premiera spectacolului Săptămâna Luminată închide programul Teatrului Național pentru anul Capitalei Europene a Culturii – Timișoara 2023!

Teatrul Național din Timișoara invită publicul în această seară, de la ora 19, la Sala 2, la premiera cu care închide programul pe care l-a construit pentru anul Capitalei Europene a Culturii – Timișoara 2023.