Skip to main content

Blocaje în trafic, în prima zi de şcoală! Primăria anunţă noi restricţii de circulaţie

Comisia de circulație de la nivelul municipiului Timișoara a aprobat noi restricţii rutiere, pentru realizarea unor lucrări în derulare.

Astfel, traficului rutier pe str. Venus și pe Calea Urseni, va fi închis pe tronsonul cuprins între str. Mareșal Constantin Prezan și str. Anton Golopenția.

CITEŞTE ŞI: La Timişoara, se încălzesc caloriferele! Deocamdată, numai de probă

Restricţia intră în vigoare luni, 13 septembrie şi este valabilă până pe data de 21 septembrie.

Motivul este  executarea lucrărilor la obiectivul „Modernizare și extindere la 4 benzi de circulație a străzii Mareșal Constantin Prezan – str. Venus”.

Ghinionul îi urmăreşte şi pe cei care au traseul pe Calea Bogdăneştilor.

Aici, Primăria a prelungit măsura închiderii traficului rutier, respectiv devierea circulaţie din str. Hașdeu pe str. Balta Verde, din str. Balta Verde pe b-dul. Cetății, precum și din Calea Bogdăneștilor pe str. Pop Reteganul.

Acestă restricţie este valabilă pentru perioada 15.09.2021 – 30.09.2021, pentru amplasarea unei conducte de termoficare, în cadrul obiectivului de investiție „Reabilitarea liniilor de tramvai și modernizarea tramelor stradale în Municipiului Timișoara, Traseul 5 – Calea Bogdăneștilor”.

CITEŞTE ŞI: Bebeluş internat de urgenţă, la Timişoara, cu COVID! Care este starea lui?

 

 

 

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Hai la picnic! Relaxare și voie bună pentru timișorenii din zona Soarelui și nu numai

Dacă vrei să mergi la picnic, dar fără să te îndepărtezi prea mult de casă, îți poți lua o pătură și oamenii dragi alături și să vă bucurați de atmosferă, într-unul dintre parcurile orașului.

Ultimul meci acasă pentru Banat Girls Comloșu Mare, în acest campionat!

  Banat Girls Comloșu Mare încheie serie meciurilor de acasă din play-out-ul Superligii de fotbal feminin cu cel mai puternic adversar din această fază a sezonului, Gloria 2018 Bistrița Năsăud.

VIDEO La un pas de tragedie! O mașină a fost făcută praf după ce a lovit puternic un tir

Impact violent între două mașini și un tir! Unul dintre autoturisme a fost proiectat într-un zid de susținere de pe marginea drumului.

Ești în căutarea unui utilaj agricol sau industrial, sau poate a unui iaht? Maxutil este locul care satisface și cele mai exigente gusturi!

Maxagro, un titan al companiilor cu profil agricol din Uniunea Europeană, cu o experiență de 31 de ani, își propune să devină cel mai important partener pentru mediul de business din România, odată cu inaugurarea Maxutil.