Skip to main content

Bilanţul îmbolnăvirilor de coronavirus: În România sunt deja 308 de cazuri confirmate

Este a 24-a zi de la apariţia primului caz de coronavirus din România, iar în tot acest timp, cifrele au crescut de la o zi la alta.

În urmă cu puţin timp, au fost făcute publice datele pentru ziua de astăzi, iar acestea arată 31 de noi îmbolnăviri.

Astfel, bilanţul este în acest moment de 308 persoane diagnosticate cu COVID 19.

CITEŞTE ŞI: Schimbare la vîrful ISJ Timiş! Cea mai îndrăgită şefă a fost înlocuită! Mesajul transmis de Aura Danielescu

“Dintre cele 308 de persoane confirmate pozitiv, 31 au fost declarate vindecate și externate (22 la Timișoara, 8 la București și unul la Iași). De la ultima informare transmisă de Grupul de Comunicare Strategică, au fost înregistrate alte 31 de noi cazuri de îmbolnăvire. Pacienții nou confirmați au vârsta cuprinsă între 17 ani și 89 de ani”, transmite Grupul de Comunicare Strategică.

Dintre persoanele internate, 11 sunt în stare gravă, fiind la terapie intensivă.

În ceea ce priveşte numărul testelor care s-au efectuat, numărul s-a dublat de ieri, astfel că până acum au fost prelucrate 8.284 de teste.

CITEŞTE ŞI: Dosare penale pe bandă rulantă, în judeţul Timiş, pentru suspecţii de coronavirus care refuză să respecte legea

 

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Premiera spectacolului Săptămâna Luminată închide programul Teatrului Național pentru anul Capitalei Europene a Culturii – Timișoara 2023!

Teatrul Național din Timișoara invită publicul în această seară, de la ora 19, la Sala 2, la premiera cu care închide programul pe care l-a construit pentru anul Capitalei Europene a Culturii – Timișoara 2023.

Banat Girls, la ultimul meci din 2023! Derby cu Politehnica Timișoara

Banat Girls înfruntă în ultima rundă din 2023 pe Politehnica Timișoara, într-o partidă programată mâine, de la ora 13.00, la Tomnatic.

Pro România se dezintegrează! Mai mulţi membri ai partidului, printre care un primar şi un consilier judeţean din Timiş, s-au alăturat PNL

Cu un an înainte de 2024, când vor avea loc patru runde de alegeri, membrii partidelor mici se chinuie să îşi găsească un loc călduţ în organizaţii mai puternice, care să îi ajute să câştige voturi.

Zeci de evenimente dedicate Revoluției, în luna decembrie, la Timișoara! Vezi aici programul

Instituțiile de cultură din subordinea Primăriei Timișoara, împreună cu asociațiile de revoluționari și cu alți parteneri locali, organizează luna aceasta o serie de evenimente dedicate Revoluției.

Trei zile de evenimente culturale, marca UVT, în weekendul ce marchează închiderea TM2023

Începând de astăzi și până duminică, inclusiv, Timișoara marchează închiderea programului „Timișoara 2023 – Capitală Europeană a Culturii”.