Skip to main content

Bătut cu sălbăticie, în timp ce aştepta tramvaiul! Scene de groază trăite de un timişorean care a fost jefuit în faţa Gării de Nord!

Un bărbat de 59 de ani a trecut printr-un adevărat coşmar, când doi indivizi s-au năpustit asupra sa şi l-au lovit în neştire.

S-a întâmplat în seara zilei de luni, când victima aştepta tramvaiul, în staţia din faţa Gării de Nord din Timişoara.

Agresorii aveau intenţia clară de a-l jefui, aşa că după ce l-au bătut, iar furat portofelul cu bani şi documente şi s-au făcut nevăzuţi.

Polițiștii timișoreni au fost sesizați de un bărbat, în vârstă de 59 de ani, cu privire la faptul că, în jurul orei 23:20, în timp ce se afla într-o stație de transport public de persoane din Timișoara, două persoane necunoscute l-ar fi lovit în repetate rânduri, iar ulterior i-ar fi sustras portofelul din buzunar, în interiorul căruia se afla suma de aproximativ 5.000 de lei și acte personale, după care persoanele au fugit într-o direcție necunoscută”, transmite IPJ Timiş.

După câteva ore, cei doi indivizi, de 38, respectiv 48 de ani, au fost capturaţi.

Ei sunt acuzaţi de tâlhărie calificată, fiind reţinuţi pentru 24 de ore, iar astăzi urmează să fie duşi în faţa magistraţilor, cu propunere de arestare preventivă pe 30 de zile.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Corpul de Control al primarului Fritz, la Spitalul Municipal pentru RMN-urile ”cadou” făcute unui clan din oraș

Primarul Timişoarei anunţă verificări ample, la Spitalul Municipal, după ce fosta directoare s-a lăudat cu favorurile pe care le-a făcut ţiganilor de pe Loga, pentru a le câştiga bunăvoinţa.

Capelele din Cimitirul Calea Șagului, redeschise după ce au fost modernizate!

Cele două capele din Cimitirul Calea Șagului se redeschid, în urma investițiilor care s-au făcut aici în ultima perioadă.

STPT caută şoferi de autobuz, în Oltenia! Caravana angajărilor este, în aceste zile, în sudul ţării

Pentru a acoperi deficitul de personal cu care Societatea de Transport Public se confuntă de ani de zile, o caravan[ a pornit prin ţară să caute viitori angajaţi.

CD Loga, campioană la volei pe nisip! Echipa “Etiqette” a obținut aurul!

Timișoara a fost la sfârșitul săptămânii trecute gazda celei de-a treia ediții a MONS Beach Volley Festival, un eveniment unic care a adus atmosfera vibrantă a plajei chiar în inima orașului.

Antrenorul Pero Milosevic va rămâne la cârma echipei timișorene de handbal!

Clubul timișorean de handbal și antrenorul Pero Milosevic au căzut de acord pentru continuarea contractului, care urma să expire la finalul acestui sezon.