Skip to main content

Bătrân şi bolnav, un bunicuţ este de negăsit, de două zile! Familia se teme de ce este mai rău şi cere ajutorul fiecăruia dintre noi

De două zile, rudele unui bărbat de 90 de ani, trăiesc clipe cumplite, petru că nu ma ştiu nimic despre acesta.

Bătrânul a plecat luni dimineaţă, de la locuinţa lui din comuna Blăjeni, judeţul Hunedoara, şi nimeni nu ştie încotro a luat-o.

CITEŞTE ŞI: Video: Protest, în faţa Primăriei Timişoara! taximetriştii cer eliminarea firmelor de ridesharing

În ziua următoare, fiica lui a anunţat dispariţia la Poliţie, iar acum, oamenii celgii cer şi ajutorul populaţiei, pentru găsirea bărbatului.

Nicolae Jurca are următoarele semnalmente: înălțime 1,80 metri, constituție atletică, greutate aproximativă: 80 de kilograme, ten deschis, păr grizonat, ochi căprui.

Când a plecat de acasă, purta o pălărie neagră, bluză de lână și vestă de lână de culoare gri, pantaloni de stofă de culoare neagră și încălțăminte tip saboți, de culoare albastră.

Familia este cu atât mai îngrijorată cu cât bătrânul are mai multe afecţiuni medicale şi are nevoie de tratament.

Bărbatul a fost dat în căutare naţională, ier cei care au informaţii care pot duce la găsirea lui sunt rugaţi să sune la 112 sau să anunţe cea mai apropiată secţie de Poliţie.

CITEŞTE ŞI: Copilă izbită de o maşină, pe linia de tramvai! A fost deschisă o anchetă în acest caz

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Bilanțul admiterii la UVT, din această vară, arată că din ce în ce mai mulți tineri vor să profeseze în domeniul criminalisticii sau psihologiei. Aici, viitori studenți se bat pe locuri, fiind chiar și 13 candidați pe un singur loc la buget.
Planul cu care George Simion de la AUR îşi doreşte să câştige funcţia supremă în stat, deşi criticat de liderii celorlalte partide politice, stârneşte un interes uriaş în rândul oamenilor de rând.
Universitatea de Științele Vieții „Regele Mihai I” din Timișoara, în colaborare cu Piețe24, organizează Festivalul Părădaiselor, un eveniment care aduce împreună iubitorii de roșii, producătorii locali și pasionații de gastronomie.
Continental, companie de tehnologie, a inaugurat, în cadrul ContiTech Timișoara, noua locație pentru unul dintre cele mai mari laboratoare de testare din întreaga rețea a unităților ContiTech din Europa.