Skip to main content

Bătaie generală, în sediul Poliţiei, după ce doi rivali au ajuns faţă în faţă! Un agent a căzut victimă colaterală

A fost un scandal de proporţii, în această dimineaţă, când doi bărbaţi au fost chemaţi la audieri, într-un dosar de loviri şi alte violenţe, ameninţare, distugere şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Este vorba despre o ancheta care vizează o altercaţie petrecută în Petroşani, judeţul Hunedoara, la mijlocul lunii februarie.

Protagnoştii, doi bărbaţi de 39, respectiv 54 de ani, însoţiţi de avocaţii lor, s-au prezentat în această dimineaţă, la Poliţia Petroşani, pentru a da noi declaraţii.

CITEŞTE ŞI: Nenorocire, pe capul unei mame! Fiul care a plecat să muncească pentru a-şi întreţine familia, a dispărut fără urmă

Cei doi s-au intersectat în sala de aşteptare şi în scurt timp şi-au amintit de conflictul dintre ei.
Au început să se certe, iar poliţiştii i-au despărţit, pentru ca lucrurile să nu degenereze.

A fost însă prea târziu, pentru că bărbatul de 54 de ani l-a urmărit pe celalalt şi l-a luat la bătaie.

Poliţistul care a intervenit a fost şi el lovit şi îmbrâncit de ambii scandalagii, fiind nevoie de alţi colegi care să calmeze spiritele.

“În timp ce ofițerul de serviciu înregistra persoanele menționate în registrul de acces al persoanelor în sediul Poliției, între bărbatul de 39 de ani și cel de 54 de ani a avut loc un schimb verbal de replici, motiv pentru care bărbatul de 54 de ani a fost invitat să aștepte într-o sală de la parterul clădirii. La un moment dat, bărbatul de 39 de ani s-a îndreptat către cel de 54 de ani, pe care l-a lovit, iar în timpul altercației a intervenit un agent de poliție din cadrul Birou Investigații Criminale Petroșani, pentru a-i despărți cei doi, polițistul fiind împins de bărbatul de 54 de ani și lovit de cel de 39 de ani. Între persoanele implicate au intervenit mai mulți polițiști care i-au separat pe cei doi, aceștia fiind conduși în birouri diferite, în vederea continuării cercetărilor”, transmite IPJ Hunedoara.

Acum, cei doi trebuie să dea alte explicaţii, pentru că oamenii legii au mai deschis un dosar penal pentru loviri şi alte violenţe, tulburarea ordinii şi liniştii publice, dar şi ultraj.

CITEŞTE ŞI: Conacul Mocioni, reflectat pe simezele din Islanda

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Robu: „Vom revitaliza Centrul Istoric” (P)

Nicolae Robu, candidatul la Primăria Timișoara din partea Alianței PSD-PNL, își propune revitalizarea centrului istoric al orașului, pentru valorificarea mai bună a transformării la care el a fost supus de Administrația Robu în anii 2013-2015.

Alin Nica: În patru ani, Dominic a schimbat multe în Timișoara. PSD nu s-a schimbat, pericolul e acolo (P)

Ne-am adunat aici ca susținători ai valorilor de dreapta și ca oameni care conștientizează amenințarea pe care o avem în față, aceea ca PSD-ul să acapareze întreaga putere în România. Este un pericol cât se poate de real.

Primăria Timişoara a transformat Bulevardul Cetăţii, în loc de întâlnire pentru întreaga comunitate

Bulevardul Cetății, devenit, prin investiția derulată de municipalitate, o arteră etalon a mobilității urbane moderne și sustenabile, a fost astăzi gazda evenimentului „Străzi pentru comunitate”.

Destinație de vis, la două ore distanță de Timișoara! Când încep zborurile charter către Mallorca?

Nu ți-ai stabilit concediul încă? Nicio problemă! Palma de Mallorca te așteaptă, iar începând din iunie încep zborurile charter pentru această destinație.

Vești mult așteptate de timișoreni! Se înființează o nouă linie de autobuz și se reia circulația tramvaiului 6!

Timișorenii vor avea la dispoziție două noi opțiuni de călătorie: o nouă linie de autobuz care va lega Calea Urseni de oraș și reluarea circulației tramvaiului 6, suspendat din cauza lucrărilor de modernizare pe bulevardul Stan Vidrighin.