Skip to main content

Bătaie generală cu topoare și răngi, în fața Parchetului de pe lângă Judecătoria Petroșani! Au intervenit forțele de ordine

Bătaie generală astăzi, între mai multe persoane, chiar în fața Parchetului de pe lângă Judecătoria Petroșani!

În zonă au fost trimise mai multe echipaje de poliție, pentru restabilirea liniștea publică. Mai multe persoane s-au luat la bătaie și chiar au folosit răngi și topoare, iar două autoturisme au fost distruse.

deocamdată nu se știe de la ce a pornit conflictul care s-a transformat într-o încăierare generală în care au fost folosite răngi și un topor. Scandalagii au fost reținuți de polițiști și duși la sediul instituției pentru audieri.

Astăzi, în jurul orei 13:50, Poliția Municipiului Petroșani a fost sesizată prin serviciul de urgență 112 cu privire la faptul că, în perimetrul exterior al Parchetului de pe lângă Judecătoria Petroșani, are loc un conflict spontan între mai multe persoane, care s-au lovit reciproc, în altercație fiind avariat și un autoturism. În cel mai scurt timp, la fața locului au intervenit mai multe echipaje de polițiști care au aplanat conflictul și au luat măsura conducerii la sediul unității a unei părți a celor implicați în acest conflict, în vederea audierii și a luării măsurilor legale”, transmite IPJ Hunedoara.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice, distrugere și loviri sau alte violențe.

Cercetările continuă în acest caz, în vederea identificării tuturor persoanelor implicate și a luării măsurilor care se impun.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Bilanțul admiterii la UVT, din această vară, arată că din ce în ce mai mulți tineri vor să profeseze în domeniul criminalisticii sau psihologiei. Aici, viitori studenți se bat pe locuri, fiind chiar și 13 candidați pe un singur loc la buget.
Planul cu care George Simion de la AUR îşi doreşte să câştige funcţia supremă în stat, deşi criticat de liderii celorlalte partide politice, stârneşte un interes uriaş în rândul oamenilor de rând.
Universitatea de Științele Vieții „Regele Mihai I” din Timișoara, în colaborare cu Piețe24, organizează Festivalul Părădaiselor, un eveniment care aduce împreună iubitorii de roșii, producătorii locali și pasionații de gastronomie.
Continental, companie de tehnologie, a inaugurat, în cadrul ContiTech Timișoara, noua locație pentru unul dintre cele mai mari laboratoare de testare din întreaga rețea a unităților ContiTech din Europa.