Skip to main content

Bătaie generală cu topoare și răngi, în fața Parchetului de pe lângă Judecătoria Petroșani! Au intervenit forțele de ordine

Bătaie generală astăzi, între mai multe persoane, chiar în fața Parchetului de pe lângă Judecătoria Petroșani!

În zonă au fost trimise mai multe echipaje de poliție, pentru restabilirea liniștea publică. Mai multe persoane s-au luat la bătaie și chiar au folosit răngi și topoare, iar două autoturisme au fost distruse.

deocamdată nu se știe de la ce a pornit conflictul care s-a transformat într-o încăierare generală în care au fost folosite răngi și un topor. Scandalagii au fost reținuți de polițiști și duși la sediul instituției pentru audieri.

Astăzi, în jurul orei 13:50, Poliția Municipiului Petroșani a fost sesizată prin serviciul de urgență 112 cu privire la faptul că, în perimetrul exterior al Parchetului de pe lângă Judecătoria Petroșani, are loc un conflict spontan între mai multe persoane, care s-au lovit reciproc, în altercație fiind avariat și un autoturism. În cel mai scurt timp, la fața locului au intervenit mai multe echipaje de polițiști care au aplanat conflictul și au luat măsura conducerii la sediul unității a unei părți a celor implicați în acest conflict, în vederea audierii și a luării măsurilor legale”, transmite IPJ Hunedoara.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice, distrugere și loviri sau alte violențe.

Cercetările continuă în acest caz, în vederea identificării tuturor persoanelor implicate și a luării măsurilor care se impun.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Documentarul „Flavours of Banat and Crișana”, realizat de britanicul Charlie Ottley, proiectat la Consiliul Județean!

Timișenii sunt invitați la proiecția documentarului „Flavours of Banat and Crișana”, vizionare urmată de o sesiune de întrebări și răspunsuri susținută de Charlie Ottley și echipa sa.

Little Main Stage aduce magia muzicii în inimile copiilor din centrele sociale din Timișoara

Proiectul Little Main Stage, inițiat de Asociația Cultură Play, și-a propus în această perioadă să deschidă un nou orizont copiilor din centrele sociale din Timișoara și să le insufle bucuria de a cânta la un instrument, prin activități speciale.

Tratament non-invaziv, pentru durerile articulare, la Spitalul CFR Timişoara! Infiltraţiile care le oferă pacienţilor, mobilitate maximă

Infiltrațiile intraarticulare (în interiorul unei articulații) și periarticulare (în jurul unei articulații) sunt proceduri medicale prin care se introduce, cu ajutorul unei seringi, o substanță medicamentoasă, într-o zonă specifică a corpului, având ca scop ameliorarea durerii și îmbunătățirea funcției și mobilității segmentului respectiv.

Un mort și doi răniți, lângă Timișoara, după ce o mașină s-a izbit violent de un copac

Accident grav, în acestă dimineață, când un bărbat de 37 de ani a pierdut controlul asupra direcției de mers, a pătruns pe contrasens, după care s-a izbit violent de un copac.