Skip to main content

Bărbatul dispărut ieri, imediat după ce şi-a lăsat copilul la şcoală, a fost găsit mort într-o pădure!

Durere fără margini în familia bărbatului care a dispărut ieri, la scurt timp după ce şi-a lăsat copilul la şcoală! Acesta a fost găsit mort, de poliţişti.

Soţia bărbatului a fost cea a alertat poliţiştii din Orăştie, judeţul Hunedoara, pentru că acesta nu s-a mai întors acasă, după ce îşi dusese copilul la şcoală.

Poliţiştii au început imediat căutările, iar după amiază au găsit trupul bărbatului, într-o pădure din apropiere de Orăştie. Din primele informaţii, se pare că acesta s-a spânzurat.

Bărbatul avea 51 de ani.

Poliţiştii au deschis un dosar penal în acest caz şi urmează să stabilească ce s-a întâmplat.

CITEŞTE ŞI: Familie disperată! Un tătic a plecat să îşi ducă fiul la şcoală şi a dispărut fără urmă

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Planul cu care George Simion de la AUR îşi doreşte să câştige funcţia supremă în stat, deşi criticat de liderii celorlalte partide politice, stârneşte un interes uriaş în rândul oamenilor de rând.
Universitatea de Științele Vieții „Regele Mihai I” din Timișoara, în colaborare cu Piețe24, organizează Festivalul Părădaiselor, un eveniment care aduce împreună iubitorii de roșii, producătorii locali și pasionații de gastronomie.
Continental, companie de tehnologie, a inaugurat, în cadrul ContiTech Timișoara, noua locație pentru unul dintre cele mai mari laboratoare de testare din întreaga rețea a unităților ContiTech din Europa.
CODRU Festival își schimbă locul inițial proiectat, Parcul Central din Timișoara, din nou în natură. Ediția de anul acesta se va desfășura în Pădurea VERDE, fosta Grădină Zoologică a orașului.
69,2% dintre timișoreni consideră că orașul lor se îndreaptă într-o direcție bună, în timp ce 26,5% spun că direcţia este complet greşită, conform Barometrului privind calitatea vieții în Municipiul Timișoara, realizat în anul trecut, de Universitatea de Vest din Timișoara, în colaborare cu Primăria Municipiului.
Cel mai tranzitat drum din vestul ţării, Margina – Coşava, continuă să le dea bătăi de cap şoferilor, mai ales în ultimele săptămâni, din cauza lucrărilor de reabilitare.