Skip to main content

Bărbat, rănit grav, după ce tractorul s-a răsturnat peste el!

Un bărbat de 55 de ani a fost rănit grav, după ce tractorul pe care îl conducea s-a răsturnat peste el.

Accidentul s-a petrecut în localitatea Blăjeni din județul Hunedoara. Bărbatul muncea la câmp, iar din cauza unei manevre făcute cu tractorul, acesta s-a răsturnat.

La fața locului a ajuns de urgență un echipaj SMURD, care i-a acordat primul ajutor bărbatului, după care victima a fost transportată la spitalul din Brad.

Un bărbat din localitatea Blăjeni a suferit răni grave după ce tractorul pe care îl conducea s-a răsturnat peste el, în timpul efectuării unor lucrări agricole. Sosit de urgență la locul accidentului, echipajul SMURD al Secției Brad a constatat că bărbatul, în vârstă de aproximativ 55 de ani, era conștient, iar după evaluarea medicală și acordarea primului ajutor a fost transportat la spitalul din Brad pentru asistență medicală de specialitate”, transmite ISU Hunedoara.

Polițiștii hunedoreni au deschis o anchetă în acest caz.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Planul cu care George Simion de la AUR îşi doreşte să câştige funcţia supremă în stat, deşi criticat de liderii celorlalte partide politice, stârneşte un interes uriaş în rândul oamenilor de rând.
Universitatea de Științele Vieții „Regele Mihai I” din Timișoara, în colaborare cu Piețe24, organizează Festivalul Părădaiselor, un eveniment care aduce împreună iubitorii de roșii, producătorii locali și pasionații de gastronomie.
Continental, companie de tehnologie, a inaugurat, în cadrul ContiTech Timișoara, noua locație pentru unul dintre cele mai mari laboratoare de testare din întreaga rețea a unităților ContiTech din Europa.
CODRU Festival își schimbă locul inițial proiectat, Parcul Central din Timișoara, din nou în natură. Ediția de anul acesta se va desfășura în Pădurea VERDE, fosta Grădină Zoologică a orașului.
69,2% dintre timișoreni consideră că orașul lor se îndreaptă într-o direcție bună, în timp ce 26,5% spun că direcţia este complet greşită, conform Barometrului privind calitatea vieții în Municipiul Timișoara, realizat în anul trecut, de Universitatea de Vest din Timișoara, în colaborare cu Primăria Municipiului.
Cel mai tranzitat drum din vestul ţării, Margina – Coşava, continuă să le dea bătăi de cap şoferilor, mai ales în ultimele săptămâni, din cauza lucrărilor de reabilitare.