Bărbat prins în timp ce încerca să vândă un pistol la piață! Pentru a scăpa a încercat să-i mituiască pe oamenii legii

A încercat să vândă la piață un pistol unui polițist, iar apoi ca să scape a încercat să-i dea mită 800 de euro. 

CITEȘTE ȘI: Secția de Mari Arși a Spitalului Județean Timișoara, aproape de deschidere! Au venit primele aparate 

Un bărbat și o femeie de etnie rromă au ajuns la audieri azi noapte, după încercarea lor eșuată de a vinde arma și a-i mitui pe polițiști. Bărbatul a fost prins în flagrant în timp ce încerca să-l îmbuneze pe omul legii, oferindu-i în schimb, bani.Mai exact, cei doi au încercat în acest sfârșit de săptămână să vândă pistolul în piața Mehala din Timișoara. Arma era expusă pe tarabă. Doi polițiști îmbrăcați în civil au văzut pistolul și i-au luat la întrebări pe cei doi comercianți. Aceștia au spus că e de vânzare și au încercat să-i convingă pe oamenii legii să-l cumpere. Polițiștii însă, s-au legitimat și i-au alertat imediat pe colegii de la Biroul Arme și Muniții, care au luat pistolul și l-au dus la expertiză. 

Cei doi comercianți s-au ales cu dosar penal pentru uz de armă fără drept. Romii au declarat că au găsit pistolul aruncat la gunoi în Germania și l-au adus în țară crezând că îl pot vinde. 

Bărbatul și femeia au încercat apoi să negocieze cu polițiștii și le-au spus că dacă îi ajuta sa scape de anchetă îi vor răsplăti. 

Ofițerii DGA au organizat un flagrant și l-au retinut pe unul dintre romi, mai exact pe bărbat, care avea asupra lui 800 de euro. 

CITEȘTE ȘI: Accident în lanț, în Timiș! Au fost implicate un autocar, un microbuz și o mașină! Mai mulți oameni au ajuns la spital

Anchetatorii au decis să-i cerceteze în stare de libertate pentru dare de mită și uz de armă.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Alte articole

Sentinţă definitivă! USR-ista Aida Szilagyi este în ilegalitate! Fritz trebuie să dispună demolarea blocului construit de aceasta

Judecătorii de la Curtea de Apel Timişoara au dat astăzi, veridictul final, în dosarul în care consiliera locală Aida Szilagyi este acuzată de vecini, că a ridicat ilegal, un bloc de locuinţe.

Pregătirile pentru deschiderea Parcului Crăciunului, în linie dreaptă!

Zeci de mii de luminițe, obiecte supradimensionate, brăduți zburători și butaforii 3D încep să prindă viață la Muzeul Satului Bănățean din Timișoara.

„Monstruoasa coaliţie PSD-USR se extinde!” Nica vorbeşte despre o căsătorie între partide de acelaşi sex

Lupta electorală devine tot mai aprigă în localităţile conduse de primari interimari, cum este şi cazul comunei Giroc.

S-a dat din nou alarma, la Aeroportul Timişoara! Din fericire, tot pentru un exerciţiu

Aeroportul Internațional Timișoara în parteneriat cu MENSAVE, companie specializată în cursuri de prim ajutor avansate a implementat, în premieră naţională, un serviciul de prim ajutor integrat.

email: redactie@sursadevest.ro | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.