Skip to main content

Banat Girls își întărește linia de mijloc cu o fotbalistă de echipă națională!

Banat Girls și-a asigurat serviciile Claudiei Bistrian, o jucatoare născută pe 31 august 1996 și care a jucat atât în competiția internă, cât și în  Armenia, Spania și Italia.

A făcut junioratul al Ripensia Timișoara, și a fost în lotul care în 2009 a câștigat ultimul trofeu al fotbalului feminin timișorean, Cupa României.

După desființarea echipei a evoluat la CFR Timisoara, alături de care a câștigat bronzul național și a jucat de două ori în semifinalele Cupei României.

După plecarea de la CFR Timișoara a ajuns la Fortuna Becicherecu Mic, alături de care a jucat și finala Cupei României din 2019, pierdută în fața lui Vasas Femina Odorhei.

A evoluat și în străinătate, ultima data pentru formația italiană Apulia Trani, unde a jucat și alături de fostele colege de la Fortuna, Laura Rus și Nadejda Colesnicenco.

În această vară a fost transferată de Carmen București, însă finalista Cupei României s-a desființat, iar Claudia a acceptat o nouă provocare.

Din 2019, Claudia este și componentă a echipei naționale, alături de care va juca și în Nations League din această toamnă.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Proiectul de licență „Synthesis” surprinde tendințele actuale și ale viitorului apropiat în ceea ce privește importanța utilizării coerente a tehnologiei de printare 3D, în încercarea de creștere a calității de producție și a spectaculozității estetice permise unui produs de serie.
Un prejudiciu de aproape 45.000 de euro au creat doi bărbați care au intrat în miez de noapte, în casa unui prosper om de afaceri din Moșnița Nouă și l-au jefuit.
În urmă cu puțin timp, pompierii au fost solicitați să intervină, de urgență, la un accident rutier, în care au fost implicate o mașină și un camion care transporta un utilaj de mare tonaj.
Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului Timişoara efectuează plata ajutorului pentru încălzire și a suplimentului pentru energie cu combustibili solizi şi/sau lichizi, acordate în baza Legii nr.226/2021 privind stabilirea măsurilor de protecție socială pentru consumatorul vulnerabil de energie, pentru sezonul rece 1 noiembrie 2023 – 31 martie 2024.
Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş, în colaborare cu Agenția Națională pentru Protecția Mediului Timiș și Garda Națională de Mediu – Comisariatul Județean Timiș, sub egida Instituției Prefectului Județul Timiș, invită agenții economici la un nou seminar de informare.