Skip to main content

Banat Girls, față în față cu ACS Târgu Mureș! E șansa fetelor să recupereze punctele pierdute după ultimul meci de fotbal

Banat Girls Comloșu Mare întâlnește în runda a IX-a a play-out-ului Superligii de fotbal feminin pe ACS Târgu Mureș, ultima clasată, dar o echipă care în ultimele runde a pus probleme atât formaţiei timișene, cât și celei din Alexandria.

Banat Girls vine după meciul încheiat după numai 48 de minute de la Bistrița, pe care l-a jucat doar în 8, și în cadrul căruia ardelencele aveau 3-0 în momentul fluierului final.

„Ultimul meci împotriva echipei din Târgu Mureș a fost unul foarte solicitant și ne-am luptat din greu să ne fructificăm șansele, ceea ce a făcut ca rezultatul să fie mai strâns decât ne așteptam. Dacă vom începe jocul la intensitate mare și vom fi concentrate, ne vom crea ocazii și sper ca meciul să nu mai fie așa strâns. Acest grup a arătat că are forță în ultima vreme și sperăm la un rezultat bun. Suntem la doar 2 puncte în fața Alexandriei acum, deci știm că un eșec joi ne-ar pune într-o situație periculoasă. Trebuie să dăm totul pentru ca acest lucru să nu se întâmple”, spune înaintea întâlnirii, Laura Vogt, portarul Banat Girls, și căpitanul echipei în partida de la Bistrița.

Pentru Gabriela Ivăncescu, meciul cu Mureșul este unul mai special, ea reușind primul ei gol în Superligă împotriva ardelencelor, în duelul din urmă cu aproape o lună, disputat tot la Tomnatic.

„Îmi doresc foarte mult să arătăm ca o echipă unită pentru că greutățile prin care trecem în ultima vreme la club , ne-au unit foarte mult. Vrem să ne bucurăm de fotbal și să câștigăm acest meci!”, spune Gabriela Ivăncescu, mezina lotului Banat Girls.

Duelul dintre Banat Girls Comloșu Mare și ACS Târgu Mureș este programat mâine, de la ora 16:00 la Tomnatic și va fi condus de Sorin Saladea, din Arad, ajutat la cele două linii de Andreea Șușcă, din Turnu, și Nicoleta Șușcă din Arad.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Viitorii studenți ai Universității de Vest din Timișoara au început deja procesul de admitere, prin intermediul platformei online special creată pentru a face înscrierea cât mai facilă, admitereonline.uvt.ro, unde peste o mie de candidați și-au creat deja cont.
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș face cunoscută firmelor timișene oportunitatea de a lua parte la o misiune economică la Montréalși New York, care va avea loc în perioada 04 – 15 noiembrie, anul acesta.
Este anchetă de amploare, la această oră, după ce un bărbat a sunat la 112 şi a anunţat că dinspre remorca unei maşini parcate în apropierea locuinţei lui vine un miros ciudat.