Skip to main content

BAC 2017 Limba maternă nu le-a pus probleme elevilor din Timiș! S-a încheiat și a doua probă a examenului

S-a încheiat și cea de-a doua probă orală a examenului de Bacalaureat!

Ieri și astăzi au fost testați elevii ce aparțin minorităților naționale. La nivelul județului Timiș s-au înscris 132 de absolvenți de liceu și unul singur a absentat.

La limba germană s-au înscris cei mai mulți candidați, 74 la număr. Toți au fost prezenți, unul dintre ei a primit calificatv mediu, 11 calificativ avansat și cei mai mulți, 62, au fost declarați experimentați de comisia de evaluare.

La limba maghiară s-au înscris 40 de elevi, unul însă a ales să nu se prezinte la evaluare. Limba maternă nu le-a pus probleme candidaților, unul singur obținând calificativul avansat, iar restul de 38 au fost declarați experimentați.

Cei mai puțini candidați au fost la limba sârbă, 18 în total. Unul dintre ei a obținut în urma evaluării calificativul mediu, cinci au fost declarați avansați, iar 12 experimentați.

Tot astăzi a început proba de evaluare a competențelor digitale. La această probă s-au înscris 3243 de candidați.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Hai la picnic! Relaxare și voie bună pentru timișorenii din zona Soarelui și nu numai

Dacă vrei să mergi la picnic, dar fără să te îndepărtezi prea mult de casă, îți poți lua o pătură și oamenii dragi alături și să vă bucurați de atmosferă, într-unul dintre parcurile orașului.

Ultimul meci acasă pentru Banat Girls Comloșu Mare, în acest campionat!

  Banat Girls Comloșu Mare încheie serie meciurilor de acasă din play-out-ul Superligii de fotbal feminin cu cel mai puternic adversar din această fază a sezonului, Gloria 2018 Bistrița Năsăud.