Skip to main content

Avalanșă de plecări din PNL Timiș! 13 organizații au fost dizolvate din cauza migrărilor către alte partide

Liberalii din Timiș nemulțumiți de cum merg lucrurile în partid au decis să rupă rândurile, cu doar două luni înaintea alegerilor locale.

Cei mai mulți dintre ei l-au urmat la fostul președinte al organizației, Alin Nica, în Forța Dreptei.

În aceste condiții, Biroul Politic Județean interimar PNL Timiș a decis numirea unor noi structuri de conducere în localitățile respective.

Este vorba despre Beba Veche, Becicherecu Mic, Bogda, Boldur, Cenad, Curtea, Dudeștii Vechi, Margina, Pietroasa, Sânpetru Mare, Șandra, Tomești și Uivar.

Chiar dacă avem astazi conduceri interimare în aceste organizații locale, ne aflăm angajați cu combativitate într-o logică electorală, iar PNL Timiș are resurse suficiente să construiască rapid echipe care să maximizeze scorul politic. În timp ce așa-zisa „Dreaptă Unită” e din ce în ce mai dezbinată, iar oamenii încep să înțeleagă lozincile goale de conținut din declarațiile „Fritz – Orban – Nica” și aleg să facă un pas în spate, noi rămânem același partid conectat la realitate și prioritizăm pe agenda locală exact ce așteaptă cetățenii Timișului în mod real, cu competență și cu experiență”, a declarat deputatul de Timiș Marilen Gabriel Pirtea.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Au fost finalizate serviciile de proiectare pentru proiectul „Înființarea unor centre de colectare cu aport voluntar în județul Timiș – Lot 2”, UAT Topolovăţu Mare

Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară Deşeuri Timiş anunţă finalizarea serviciilor de proiectare pentru proiectul „Înființarea unor centre de colectare cu aport voluntar în județul Timiș – Lot 2” – cod C3I1A0122000518, UAT Topolovăţu Mare.

Nicolae Robu va transforma Timișoara în cel mai mare centru economic din vestul țării (P)

Nicolae Robu, candidatul Alianței PSD-PNL pentru Primăria Timișoara, va transforma Timișoara în cel mai mare centru economic din vestul țării. Robu vrea să readucă orașul la statutul de altădată și va susține dezvoltarea afacerilor pe plan local.

Au fost finalizate serviciile de proiectare pentru proiectul „Înființarea unor centre de colectare cu aport voluntar în județul Timiș – Lot 2”, UAT Peciu Nou

Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară Deşeuri Timiş anunţă finalizarea serviciilor de proiectare pentru proiectul „Înființarea unor centre de colectare cu aport voluntar în județul Timiș – Lot 2” – cod C3I1A0122000518, UAT Peciu Nou.

Preambul pentru viitorul Consiliu Local: PSDPNL s-a aliat cu AUR și Șoșoacă împotriva lui Dominic Fritz în Biroul Electoral (P)

După ce Biroul Electoral de Circumscripție Timișoara a decis că Nicolae Robu a încălcat legea prin lipirea de afișe peste cele ale contracandidaților și a dispus înlăturarea lor, reprezentanții PSDPNL au contestat hotărârea la Biroul Electoral de Circumscripţie Județeană Timiş.

Corpul de Control al primarului Fritz, la Spitalul Municipal pentru RMN-urile ”cadou” făcute unui clan din oraș

Primarul Timişoarei anunţă verificări ample, la Spitalul Municipal, după ce fosta directoare s-a lăudat cu favorurile pe care le-a făcut ţiganilor de pe Loga, pentru a le câştiga bunăvoinţa.