Skip to main content

Avalanşă de migranţi, laTimişoara! Zeci de persoane din India, Bangladesh şi Afganistan, depistate de poliţişti

Oamenii legii din vestul ţării au declanşat acţiune amplă pentru combatarea migraţiei ilegale şi a traficului de migranţi.

Au fost angrenaţi poliţiştii de frontieră de la ITPF Timișoara, jandarmi, poliţişti de frontieră din Arad, de la IPJ Timiş, de la Poliţia Transporturi, de la Poliţia Autostrăzi, echipaje canine dar şi angajaţi de la Centrul de Migranţi.

CITEŞTE ŞI: Halucinant! Lui Fritz i-a trebuit un an, să afle că poate lua un credit din Trezorerie! Acum, vrea demisii de la Colterm

„În urma acţiunii, aceştia au identificat la o pensiune de pe raza municipiului Timişoara și în parcările TIR de pe autostrada A1, 72 de cetăţeni străini.În cadrul verificărilor, s-a stabilit faptul că aceştia sunt cetăţeni din India, Bangladesh și Afganistan, cu vârste cuprinse între 16 şi 48 de ani, mulți dintre ei având documente temporare de identitate pentru solicitanţii de azil, dar care nu îşi justificau prezenţa pe raza judeţului Timiş”, anunţă Poliţia de Frontieră Timişoara.

După finalizarea tuturor verificărilor, migranţii solicitanţi de azil, au fost duşi  către Centrele Regionale de Cazare și Proceduri pentru Solicitanții de Azil din ţară unde sunt cazaţi şi înregistraţi.

„Totodată, ofițerii de poliție judiciară din cadrul Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Timişoara au verificat persoanele fără documente, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie dispuse măsurile legale ce se impun”, mai transmite Poliţia de frontieră.

CITEȘTE ȘI: Ne apropiem de 50.000 de decese provocate de coronavirus! Valul 4 al pandemiei, tot mai agresiv

 

 

 

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Hai la picnic! Relaxare și voie bună pentru timișorenii din zona Soarelui și nu numai

Dacă vrei să mergi la picnic, dar fără să te îndepărtezi prea mult de casă, îți poți lua o pătură și oamenii dragi alături și să vă bucurați de atmosferă, într-unul dintre parcurile orașului.

Ultimul meci acasă pentru Banat Girls Comloșu Mare, în acest campionat!

  Banat Girls Comloșu Mare încheie serie meciurilor de acasă din play-out-ul Superligii de fotbal feminin cu cel mai puternic adversar din această fază a sezonului, Gloria 2018 Bistrița Năsăud.