Autostrada A1, în reparații! Unde se lucrează?

Se fac noi intervenții pe autostrada A1 Lugoj-Nădlac! 

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, pe parcursul zilei, pe autostrada A1 Lugoj – Nădlac, se vor executa diverse lucrări. 

Pe sensul de mers Lugoj – Timişoara, între kilometri 468 şi 494, se fac lucrări mentenanţă la camerele de supraveghere pe banda a doua, până în jurul orei 19:00, iar traficul va fi redirecţionat pe benzile unu şi de urgenţă.

Pe sensul de mers Timişoara – Arad, se asfaltează la kilometrul 527+200 de metri pe benzile unu şi de urgenţă, până în jurul orei 12:00, cu redirecţionarea traficului pe banda numărul doi.

Pe sensul de mers Nădlac – Arad, între kilometri 559 şi 545, vor fi aplicate marcaje rutiere pe banda a doua, iar traficul va fi redirecționat pe benzile unu şi de urgenţă.

 

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Alte articole

Atenţie, şoferi! Se închide strada Mircea Hoinic din Timişoara

Casa de Cultură a Municipiului Timișoara a primit aviz favorabil din partea Comisiei de circulație pentru închiderea traficului rutier pe strada Mircea Hoinic.

FOTO Sute de agenţi economici, la seminarul de informare privind modificările aduse Codului Fiscal şi Codului de Procedura Fiscală, organizat de CCIAT

Seminar de informare privind modificările aduse Codului Fiscal şi Codului de Procedură Fiscală, organizat de CCIAT în parteneriat cu Direcția Generală Regională a Finanțelor Publice Timișoara.

email: redactie@sursadevest.ro | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.