Skip to main content

Au început înscrierile pentru cea de-a V-a ediție a hackathonului internațional UniHack! Pot participa atât studenți, cât și elevi de liceu, pasionați de IT!

S-a dat startul înscrierilor pentru cea de-a V-a ediție a hackathonului internațional UniHack, ce va avea loc la Timișoara în perioada 16-19 noiembrie.

UniHack este o competiție dedicată atât studenților, cât și elevilor de liceu, pasionați de domeniul IT, care le oferă oportunitatea de a se dezvolta și de a învăța lucruri noi.

Participanții vor fi grupați în echipe de câte 2-5 persoane și vor avea la dispoziție 48 de ore pentru a concepe și implementa soluții software sau hardware pentru probleme civice, sub îndrumarea unor mentori experimentați și a reprezentanților companiilor partenere.

Cele mai reușite și inovatoare proiecte vor intra în cursa pentru premiile fiecărui track, oferite de către sponsori, dar și pentru premiul cel mare, în valoare de 2000 euro, care va fi acordat de către Liga AC.

Pentru prima dată în cadrul acestui proiect, va fi organizată și o conferință dedicată atât participanților, cât și altor elevi sau studenți interesați, ce are ca scop explorarea tendințelor actuale din domeniul tehnologiei. Conferința va aduce la un loc speakeri diverși, ce vor împărtăși idei și experiențe, astfel oferindu-le participanților o experiență educativă ce le va permite să-și dezvolte potențialul. Toate cele patru ediții anterioare au fost de succes. Anul acesta sunt așteptați din nou participanți dornici să-și dovedească ingeniozitatea în domeniul IT, dar și abilitatea de a găsi rapid soluții la probleme de actualitate”, transmit organizatorii.

Înscrierile se fac până în data de 5 noiembrie, pe https://unihack.eu, unde se pot găsi mai multe informații despre eveniment.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Kunsthalle Bega prezintă publicului timișorean expoziția de sculptură „Trying to Move Without a Push”, a artistului Andrei Arion.