Skip to main content

Au început înscrierile la Timotion 10, cel mai mare eveniment de mișcare și strângere de fonduri din vestul țării!

S-a dat startul înscrierilor şi donațiilor la cea de-a zecea ediție Timotion care va avea loc în 12 mai 2024, în Piața Huniade.

Toți cei care doresc să fie parte din povestea Timotion de anul acesta sunt invitați să-și aleagă din timp cursa și proiectul preferat şi să sărbătorească prin mişcare şi fapte bune 10 ani de implicare comunitară.

Anul acesta participanţii pot susţine 17 iniţiative din judeţul Timiş prin redirecţionarea taxei de participare la cursele Timotion:

  • Cursa Hamilton de 2 km
  • Cursa Decathlon – Distracție pe roți
  • Cursa Profi de 5.5 km)
  • Cursa Ro Bike Valley, pentru bicicliştii profesionişti, o cursă competitivă)
  • Cursa Akwel (10.5 km)
  • Semimaratonul Flexik (21 km)
  • Cursa Timotion Everywhere, o cursă pentru cei care nu sunt în Timişoara în ziua evenimentului, dar doresc să susţină un proiect din comunitate)
  • Cursa Continental – Micilor Campioni Timotion, o cursă necronometrată pentru echipe de copii cu vârste între 7-11 ani)

„Pregătim o ediție aniversară, cu multe surprize, o sărbătoare a comunităţii în care toată lumea este binevenită să se implice şi să se bucure. Timotion crează un cadru unde oamenii devin împreună o comunitate de suport pentru oraș şi pentru judeţ. Oricine poate să fie alergător, biciclist, campion (cel care strânge fonduri) pentru o cauză, un simplu donator, voluntar sau pur și simplu participant la atelierele și activitățile pe care le pregătim pentru comunitatea largă în ziua evenimentului.” Daniela Chesaru, director executiv, Fundația Comunitară Timișoara

Cele 17 proiecte comunitare din domeniile educație, sănătate și incluziune socială, din județul Timiş, pot fi susţinute cu donaţii pe pagina site-ului Timotion.

Puteţi alege să sprijiniți copiii din medii vulnerabile să aibă acces la educaţie de calitate, să contribuiţi la dotarea unor laboratoare școlare sau să îi ajutaţi pe cei care se luptă cu boli grave, donațiile voastre vor sprijini iniţiative cu impact pozitiv în comunitate şi vor aduce speranţă şi încredere acolo unde este nevoie.

Timotion este un eveniment cu tradiție în Timișoara, de 10 ani el aduce oameni, organizaţii şi companii împreună, iar impactul său major în comunitate se traduce prin: peste 26.000 de alergători și bicicliști participanţi la curse, peste 1.000 voluntari implicați, donaţii de peste 2.563.000 lei strânse pentru 146 de proiecte comunitare care au adus schimbare în bine acolo unde au acţionat.

Înscrierile sunt deschise până pe 28 aprilie. Mai multe informații despre cursele Timotion 10, precum şi despre proiectele și formatul evenimentului se găsesc la www.timotion.ro.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Politehnica Timișoara învinge campioana și intră ca lider în play-off! Banat Girls, la cea mai dură înfrângere a sezonului

Politehnica Timișoara a câștigat derby-ul din Superliga de fotbal feminin, în timp ce Banat Girls a suferit o înfrângere usturătoare pe terenul Farului în ultima rundă din sezonul regular.

Șase jucători de la SCM Timișoara, inclusiv căpitanul, în primul XV cu Georgia!

Trei înaintași ai Timișoarei și trei jucători de pe treisferturi se vor afla pe teren mâine, împotriva Georgiei. 

Românii, tot mai dornici să viziteze locuri exotice! Jamaica, în topul listei cu cele mai căutate destinații în 2024

Aflați la București, pentru a participa la cea de-a doua ediție a evenimentului Eturia Partners Event, reprezentanții unor importante lanțuri hoteliere din destinații exotice, autorități de turism  internaționale și peste 80 de agenții de turism din România au ajuns la concluzia că piata de turism autohtonă are din ce în ce mai mult potențial în […]

Mobilizare pe tronsonul lipsă de autostradă cu tunelurile pentru urși! Se amenajează accesul în șantier

Pregătiri pentru demararea lucrărilor propriu-zise de amenajare a tunelurilor pentru urși de pe tronsonul lipsă al autostrăzii A1 între Margina și Holdea.