Skip to main content

Galerie foto: Atmosferă explozivă, în a doua seară a Festivalului Arad Open Air! Nane și Spike au adus publicul în extaz

După ce festivalierii din Arad s-au încălzit în prima seară de festival, cu sunetele muzicii și atmosfera vibrantă, cea de-a doua noapte a fost pregătită să ofere o distracție nebună, de data aceasta sub semnul hip-hop-ului.

Petrecăreții au fost în extaz în momentul în care doi dintre cei mai cunoscuți rapperi din România au urcat pe scenă, iar energia lor a fost pur și simplu de neimaginat.

Primul artist care a făcut publicul să explodeze de entuziasm a fost Nane, care a făcut mulţimea să sară în sus, de la primul beat.

CITEŞTE ŞI: Şapte oameni, implicaţi într-un accident cumplit! Printre victime se numără şi doi copii

Apoi, a venit rândul lui Spike să urce pe scenă, stârnind o furtună de aplauze.

Cu hit-uri precum „Salcâmii” și „Zeu”, Spike a reușit să creeze o atmosferă explozivă, în care publicul său s-a distrat într-un mod frenetic.

Toată scena a fost învăluită într-o nebunie colectivă, iar mulțimea a sărit și a dansat în ritmul muzicii sale.

În timp ce festivalul din Arad continuă să ofere o experiență muzicală senzațională, spectacolul de pe scenă nu s-a oprit doar la performanțele muzicale.

Unul dintre momentele care a uimit și a fascinat publicul a fost un show de dans uluitor oferit de Doma Art – Dance Show.

CITEŞTE ŞI: Se oprește apa, timp de trei zile, într-o localitate de lângă Timișoara! Aquatim igienizează rețelele de distribuție

Acești dansatori talentați au împânzit scena cu o energie explozivă și o sincronizare impecabilă, oferind o interpretare captivantă și plină de pasiune.

Pe lângă spectacolul de dans fascinant, DJ-ii care s-au ocupat de muzică au continuat să țină publicul în priză și să-i facă să danseze fără oprire.

Burak Yeter, cunoscutul DJ turc, care s-a consacrat datorită melodiei „Tuesday”, a venit special în România pentru AOA.

Seara trecută, publicul a așteptat cu nerăbdare apariția lui Burak, unul dintre cei mai anticipați artiști.

Cu toate acestea, și Mike Kross, Sebuh și Paul Damixie au oferit un set muzical exploziv pe scena AOA, aceștia fiind doar câțiva dintre artiștii prezenți.

În seara aceasta sunt așteptate două nume care au stârnit o adevărată nebunie printre festivalieri – Oscar și Ian, trapperi apreciați pentru versurile lor puternice și stilul lor unic. Totodată, Vama, o trupă cu o carieră impresionantă în muzica românească, va aduce vibe-ul caracteristic festivalului Woodstock direct pe scena din Arad.

În același timp, nebunia va fi adusă și de către FC DNB, o trupă care a devenit cunoscută pentru spectacolele explozive și fuziunea unică de muzică drum and bass și elemente de live band.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului Timişoara efectuează plata ajutorului pentru încălzire și a suplimentului pentru energie cu combustibili solizi şi/sau lichizi, acordate în baza Legii nr.226/2021 privind stabilirea măsurilor de protecție socială pentru consumatorul vulnerabil de energie, pentru sezonul rece 1 noiembrie 2023 – 31 martie 2024.
Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş, în colaborare cu Agenția Națională pentru Protecția Mediului Timiș și Garda Națională de Mediu – Comisariatul Județean Timiș, sub egida Instituției Prefectului Județul Timiș, invită agenții economici la un nou seminar de informare.
Polițiștii de la Protecția Animalelor au identificat un individ fără suflet, care a aruncat mai mulți pui de pisică, de doar o zi, lângă un container de gunoi.
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș și Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor Timiș au organizat astăzi seminarul de instruire privind modul de aplicare a reglementărilor legislative în vigoare privind protecția consumatorului.