Skip to main content

Atenție, șoferi! Trafic oprit pe două străzi din Șagului, la început de săptămână!

Șoferii timișoreni trebuie să se înarmeze cu multă răbdare, dacă au treabă în zona Șagului, asta pentru că două străzi vor fi închise traficului, iar circulația va fi deviată.

Este vorba despre străzile Clăbucet și Vulturilor, care vor fi închise pentru lucrări de mentenanță ale Colterm.

Comisia de Circulație din cadrul Primăriei Timișoara a aprobat închiderea traficului rutier pe cele două străzi. Angajații Colterm vor ridica patru recipiente metalice de mari dimensiuni, de la punctul termic de pe strada Clăbucet, care ulterior vor fi duse la CET Sud.

Astfel, în zilele de luni și marți, adică în 11 și 12 martie, între orele 08:00 și 18:00, traficul rutier va fi închis pe străzile Vulturilor și Clăbucet.

Autoritățile recomandă șoferilor să folosească rute alternative în perioada menționată.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Robu: „Vom revitaliza Centrul Istoric” (P)

Nicolae Robu, candidatul la Primăria Timișoara din partea Alianței PSD-PNL, își propune revitalizarea centrului istoric al orașului, pentru valorificarea mai bună a transformării la care el a fost supus de Administrația Robu în anii 2013-2015.

Alin Nica: În patru ani, Dominic a schimbat multe în Timișoara. PSD nu s-a schimbat, pericolul e acolo (P)

Ne-am adunat aici ca susținători ai valorilor de dreapta și ca oameni care conștientizează amenințarea pe care o avem în față, aceea ca PSD-ul să acapareze întreaga putere în România. Este un pericol cât se poate de real.

Primăria Timişoara a transformat Bulevardul Cetăţii, în loc de întâlnire pentru întreaga comunitate

Bulevardul Cetății, devenit, prin investiția derulată de municipalitate, o arteră etalon a mobilității urbane moderne și sustenabile, a fost astăzi gazda evenimentului „Străzi pentru comunitate”.

Destinație de vis, la două ore distanță de Timișoara! Când încep zborurile charter către Mallorca?

Nu ți-ai stabilit concediul încă? Nicio problemă! Palma de Mallorca te așteaptă, iar începând din iunie încep zborurile charter pentru această destinație.

Vești mult așteptate de timișoreni! Se înființează o nouă linie de autobuz și se reia circulația tramvaiului 6!

Timișorenii vor avea la dispoziție două noi opțiuni de călătorie: o nouă linie de autobuz care va lega Calea Urseni de oraș și reluarea circulației tramvaiului 6, suspendat din cauza lucrărilor de modernizare pe bulevardul Stan Vidrighin.