Skip to main content

Atenție șoferi! Se închide traficul, timp de o lună, pe două străzi din zona Modern

Comisia de Circulație din cadrul Primăriei Municipiului Timișoara anunță închiderea completă a circulației pe două străzi din zona Modern, pentru efectuarea unor lucrări.

Astfel că, începând chiar de astăzi, traficul rutier va fi închis pe urmăoarele trasee:

  • strada Palmierilor, tronsonul cuprins între strada Turda – strada Ștrandului;
  • strada Ștrandului, tronsonul cuprins între strada Orăștie și strada Palmierilor, respectiv devierea traficului rutier pe strada Turda  și strada Orăștie.

Această măsură a fost adoptată pentru realizarea covorului asfaltic și urmează să fie în vigoare până în 25 mai.

În această perioadă, șoferii sunt sfătuiți să folosească rute alternative.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Proiectul de licență „Synthesis” surprinde tendințele actuale și ale viitorului apropiat în ceea ce privește importanța utilizării coerente a tehnologiei de printare 3D, în încercarea de creștere a calității de producție și a spectaculozității estetice permise unui produs de serie.
Un prejudiciu de aproape 45.000 de euro au creat doi bărbați care au intrat în miez de noapte, în casa unui prosper om de afaceri din Moșnița Nouă și l-au jefuit.
În urmă cu puțin timp, pompierii au fost solicitați să intervină, de urgență, la un accident rutier, în care au fost implicate o mașină și un camion care transporta un utilaj de mare tonaj.
Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului Timişoara efectuează plata ajutorului pentru încălzire și a suplimentului pentru energie cu combustibili solizi şi/sau lichizi, acordate în baza Legii nr.226/2021 privind stabilirea măsurilor de protecție socială pentru consumatorul vulnerabil de energie, pentru sezonul rece 1 noiembrie 2023 – 31 martie 2024.
Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş, în colaborare cu Agenția Națională pentru Protecția Mediului Timiș și Garda Națională de Mediu – Comisariatul Județean Timiș, sub egida Instituției Prefectului Județul Timiș, invită agenții economici la un nou seminar de informare.