Skip to main content

Atenție șoferi! Se închide circulația rutieră pe mai multe străzi importante din Timișoara

Comisia de Circulație din cadrul Primăriei Municipiului Timișoara a aprobat, noi restricții sau închideri de trafic rutier, din lucrărilor la drumuri sau la rețelele de apă și canal.

Una dintre restricţii vizează intersecția dintre strada 1 Decembrie 1918 – Calea Stan Vidrighin – strada Stefan cel Mare, unde traficul se va desfășura pe câte o bandă pe sens.

Măsura rămâne în vigoare până pe 30 aprilie, pentru lucrările de reabilitare a liniilor de tramvai și a carosabilului de pe Calea Stan Vidrighin.

De asemenea, circulaţia este restricționată, până pe 10 aprilie, pe b-dul Republicii, în zona intersecției cu str. Jiul, respectiv pe str. Jiul, pentru executarea lucrărilor de reconfigurare a tramei stradale.

De mâine, până pe 15 aprilie, traficul rutier va fi închis pe str. Lugojului, tronsonul cuprins în spatele imobilelor bl. 69 și bl. 65/A, în vederea executării lucrărilor în cadrul obiectivului de investiție ”CL12: Execuție rețele de apă și canalizare, Timișoara Nord Lot 2”.

Tot de mâine, până pe 22 martie, vor fi noi restricții pe bulevardul. Take Ionescu, în zona intersecției de la ISHO, în vederea executării lucrărilor de cuplare a unei conductei noi de apă din zonă, la reţeaua oraşului.

Reprezentanții Primăriei recomandă șoferilor să folosească rute alternative pe perioada desfășurării lucrărilor. 

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Robu: „Vom revitaliza Centrul Istoric” (P)

Nicolae Robu, candidatul la Primăria Timișoara din partea Alianței PSD-PNL, își propune revitalizarea centrului istoric al orașului, pentru valorificarea mai bună a transformării la care el a fost supus de Administrația Robu în anii 2013-2015.

Alin Nica: În patru ani, Dominic a schimbat multe în Timișoara. PSD nu s-a schimbat, pericolul e acolo (P)

Ne-am adunat aici ca susținători ai valorilor de dreapta și ca oameni care conștientizează amenințarea pe care o avem în față, aceea ca PSD-ul să acapareze întreaga putere în România. Este un pericol cât se poate de real.

Primăria Timişoara a transformat Bulevardul Cetăţii, în loc de întâlnire pentru întreaga comunitate

Bulevardul Cetății, devenit, prin investiția derulată de municipalitate, o arteră etalon a mobilității urbane moderne și sustenabile, a fost astăzi gazda evenimentului „Străzi pentru comunitate”.

Destinație de vis, la două ore distanță de Timișoara! Când încep zborurile charter către Mallorca?

Nu ți-ai stabilit concediul încă? Nicio problemă! Palma de Mallorca te așteaptă, iar începând din iunie încep zborurile charter pentru această destinație.

Vești mult așteptate de timișoreni! Se înființează o nouă linie de autobuz și se reia circulația tramvaiului 6!

Timișorenii vor avea la dispoziție două noi opțiuni de călătorie: o nouă linie de autobuz care va lega Calea Urseni de oraș și reluarea circulației tramvaiului 6, suspendat din cauza lucrărilor de modernizare pe bulevardul Stan Vidrighin.