Atenţie şoferi! Se închid nodurile de pe autostrada Timişoara-Lugoj, iar traficul pe şoseaua de mare viteză va fi restricţionat

Prima zi a lunii iulie aduce modificări în circulaţia pe autostrada Timişoara-Lugoj, din cauza lucrărilor de reparaţii şi întreţinere care se efectuează.

Astfel, pe lotul 2, km 468+602 – km 494+222, vor fi restricţii de trafic, circulaţia fiind deviate de pe o cale pe alta.

CITEŞTE ŞI: Atenție! Se modifică tarifele de colectarea deşeurilor în Zona 1 a judeţului Timiş!

De asemenea, nodurile rutiere Topolovățu Mare, respectiv Remetea Mare, vor fi închise succesiv.

Lucrările se vor executa doar pe timp de zi, inclusiv în week-end.

“Pe sectoarele de drum pe care circulația se va desfășura în ambele sensuri va fi instituită restricție de viteză, la 80 km/h, iar depășirea va fi interzisă. Sensurile de circulație, pe calea de rulare deschisă circulației publice, vor fi delimitate prin balize direcționale”, transmite DRDP Timişoara.

În dreptul nodurilor rutiere Topolovățu Mare și Remetea Mare, precum și a benzilor de decelerare și accelerare aferente, unde circulația se va desfășura în ambele sensuri, va fi montat parapete despărțitor.

Lucrările efectuate la cele două noduri rutiere nu se vor executa în aceeași perioadă de timp, astfel că în permanenţă, unul dintre cele două noduri este deschis.

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale aflate în administrarea D.R.D.P. Timişoara pot fi obţinute de la Dispeceratul regional, la numărul de telefon 0256/246.620 sau accesând pagina de internet www.drdptm.ro

CITEŞTE ŞI: Ţepe cu locuri de muncă, în Marea Britanie! Cum erau păcăliţi oamenii care îşi doreau să muncească peste hotare?

Lucrările de reparaţii şi întreţinere sunt executate de antreprenorul Tirrena Scavi S.p.A, în perioada de garanție.

 

 

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Alte articole

Galerie foto: S-au aprins luminile, în Parcul Botanic din Timişoara!

Peste de corpuri de iluminat au fost pornite în această seară, în Parcul Botanic din Timişoara, pentru prima dată în istoria sa.

Sentinţă definitivă! USR-ista Aida Szilagyi este în ilegalitate! Fritz trebuie să dispună demolarea blocului construit de aceasta

Judecătorii de la Curtea de Apel Timişoara au dat astăzi, veridictul final, în dosarul în care consiliera locală Aida Szilagyi este acuzată de vecini, că a ridicat ilegal, un bloc de locuinţe.

Pregătirile pentru deschiderea Parcului Crăciunului, în linie dreaptă!

Zeci de mii de luminițe, obiecte supradimensionate, brăduți zburători și butaforii 3D încep să prindă viață la Muzeul Satului Bănățean din Timișoara.

„Monstruoasa coaliţie PSD-USR se extinde!” Nica vorbeşte despre o căsătorie între partide de acelaşi sex

Lupta electorală devine tot mai aprigă în localităţile conduse de primari interimari, cum este şi cazul comunei Giroc.

email: redactie@sursadevest.ro | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.