Skip to main content

ATENȚIE! Se tăie cablurile de telefonie și internet, la Timișoara

La mijlocul anului trecut, la Timișoara, se tăiau primele cabluri de utilități, pe Bulevardul Vasile Pârvan.

Până acum situația a rămas singulară, dar acest lucru se va schimba! Primăria Timișoara nu mai vrea să vadă fire suspendate și amenință că dă liber la tăierea acestora în zonele în care operatorii de internet și telefonie nu le duc în subteran.

O hotărâre de Consiliu Local îi obliga pe operatorii de diverse servicii să-și ducă cablurile aeriene în subteran până în anul 2012. Acum, la patru ani de atunci, situația stă la fel în multe zone din Timișoara. Cablurile zac suspendate de stâlpi, în multe zone mai să cadă peste cetățeni și să provoace o tragedie. Este și cazul străzii Mareșal Constantin Prezan.

„Pe Mareșal Prezan stâlpii sunt îndoiți de cabluri, se pot prăbuși. Există tubulatură în subteran și ei nu și le mută(n.r. operatorii de utilități). Au amenzi, dar din păcate …. Nu e normal să ajungem, atunci, la tăiere?”, se plânge primarul Nicolae Robu.

Deși au fost notificate în nenumărate rânduri, și amendate, companiile de telefonie și internet, însă, nu s-au sinchisit să-și ducă cablurile în subteran. Tocmai de aceea, Primăria vrea să înceapă tăierea cablurilor, încercând să-i oblige astfel pe aceștia să ia măsuri.

„Am dat o notă internă către viceprimarul, Imre Farkas, să se ocupe de ducerea cablurile în subteran. Facem notificări ultimative, dacă nu se face, tăiem. Nu se mai poate! Au primit nenumărate notificări, există tubulaturi, nu chiar peste tot, dar există”, a spus Robu.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Hai la picnic! Relaxare și voie bună pentru timișorenii din zona Soarelui și nu numai

Dacă vrei să mergi la picnic, dar fără să te îndepărtezi prea mult de casă, îți poți lua o pătură și oamenii dragi alături și să vă bucurați de atmosferă, într-unul dintre parcurile orașului.

Ultimul meci acasă pentru Banat Girls Comloșu Mare, în acest campionat!

  Banat Girls Comloșu Mare încheie serie meciurilor de acasă din play-out-ul Superligii de fotbal feminin cu cel mai puternic adversar din această fază a sezonului, Gloria 2018 Bistrița Năsăud.