Atenţie, la locul în care parchezi! Se fac marcaje rutiere, pe timp de noapte

Ai grijă unde îţi laşi maşina, pe timpul nopţii, pentru că s-ar putea să încurci muncitorii care se ocupă de marcajele rutiere.

Primăria Timişoara anunţă că echipele vor fi în teren şi în această noapte şi mâine noapte, pe strada Ioan Budai – Deleanu.

CITEŞTE ŞI: Flăcări uriaşe la firma de salubrizare din Timişoara! Au ars 3 tone de cutii cu vopseluri expirate

„Pentru asigurarea condițiilor de realizare a lucrărilor, cetățenii care locuiesc în zonă sunt rugați să nu parcheze pe lungimea străzii Ioan Budai-Deleanu între orele 19-05.
Intervalul de timp anunțat reprezintă termenul maxim de realizare a lucrărilor de semnalizare, ceea ce înseamnã că lucrările ar putea să fie finalizate într-un timp mai scurt decât cel preconizat”, anunţă PMT.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Alte articole

Atenţie, şoferi! Se închide strada Mircea Hoinic din Timişoara

Casa de Cultură a Municipiului Timișoara a primit aviz favorabil din partea Comisiei de circulație pentru închiderea traficului rutier pe strada Mircea Hoinic.

FOTO Sute de agenţi economici, la seminarul de informare privind modificările aduse Codului Fiscal şi Codului de Procedura Fiscală, organizat de CCIAT

Seminar de informare privind modificările aduse Codului Fiscal şi Codului de Procedură Fiscală, organizat de CCIAT în parteneriat cu Direcția Generală Regională a Finanțelor Publice Timișoara.

email: redactie@sursadevest.ro | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.