Skip to main content

Art&Share, un eveniment caritabil organizat de elevi… pentru elevi!

Echipa Ligii Elevilor Social-Democrați Timișoara a organizat evenimentul caritabil Art&Share.

Art&Share este un proiect de suflet de la elevi pentru elevi, spun organizatorii.

Proiectul a avut ca scop strângerea de fonduri prin achiziționarea de tablouri pentru o cauză nobilă.

Tablourile sunt pictate tot de o elevă, Anamaria Staicu, dar și de alți colegi.

Pentru a intra în posesia tablourilor, participanții la eveniment au donat diferite sume de bani. Cu donațiile strânse, elevii oferi copiilor mai puțin norocoși, o zi de poveste și multe cadouri.

Prin prisma evenimentului de ieri, echipa noastră a demonstrat că și elevii pot aduce un real ajutor societății actuale. Le mulțumim celor care au fost alături de noi. Mă bucur să văd că tinerii de vârsta mea sunt dornici să facă parte din structuri ale organizațiilor politice de tineret. Lansez invitația către elevii timișeni să vină alături de Liga Elevilor Sociali Democrați pentru a construi împreună lucruri frumoase și utile pentru generația noastră”, spune Evelyn Maier, președinte LESD Timișoara.

Evenimentul a fost unul interactiv deoarece a fost amenajată și o secțiune unde participanții puteau să-și pună imaginația la încercare și să-și picteze propriul tablou.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

RETIM anunță modificarea tarifelor de facturare (colectare-transport și tratare) a deșeurilor municipale în Zona 1 a județului Timiș!

RETIM Ecologic Service informează toți utilizatorii serviciului de salubrizare (persoane fizice, asociații de proprietari/locatari, persoane juridice și instituții publice) din Zona 1 a județului Timiș, că urmează să se modifice tarifele de facturare, din cauza majorării tarifelor de tratare de la DDN Ghizela.

CCIA Timiș organizează o nouă ediție a „Salonului Industriei Ușoare”, chiar înainte de Paște!

Cu ocazia apropierii Sărbătorilor Pascale, Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș organizează o ediție specială a ”Salonului Industriei Ușoare”.

Criminalul de la Medicină avea discernământ când şi-a măcelărit iubita! Concluziilie psihiatrilor care l-au expertizat pe tânărul de 23 de ani

La o lună de când Andreea Morega, studentă la Universitatea de Medicnă din Timişoara, a fost ucisă cu zeci de lovituri de cuţit, au venit rezultatele expertizei psihiatrice ale celui care i-a curmat viaţa, la numai 21 de ani.

Sesiune de informare privind siguranța alimentelor și igiena produselor, organizată pentru agenții economici din județ, de CCIAT!

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș, în parteneriat cu Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Timiș și Direcția de Sănătate Publică Timiș, a organizat un seminar de informare privind siguranța alimentelor și igiena produselor.