Aquatim deschide un birou la Giroc, pentru o preluare eficientă și rapidă a clienților! Va fi funcțional începând de luni

Aquatim și-a extins aria de operare începând cu 1 noiembrie, dată la care a preluat gestiunea serviciilor de apă și canalizare din localitatea Giroc.

Din totalul celor 5.740 de clienți, echipele Aquatim au realizat 3.100 de recepții, dintre care contracte semnate efectiv 2.150. Clienții care nu au putut fi găsiți la domiciliu au fost notificați, conform procedurilor.

Pentru a veni în sprijinul lor, de luni, 21 noiembrie, și până la finalizarea acțiunii de preluare, Aquatim deschide un birou în locația Giroceana, fostul Birou Contracte, strada Semenic, nr. 54. Cetățenii au posibilitatea să depună, aici, documentele solicitate și să semneze contractul de furnizare.

Rămâne valabilă și varianta prezentării la sediul din municipiul Timișoara, str. Enric Baader nr. 11, Parter (Front Office), de luni până vineri între orele 08:00 – 15:00, în vederea semnării contractului.

De la preluare și până în prezent, 12 echipe ale companiei Aquatim au fost pe teren, de luni până sâmbătă, în vederea întocmirii contractelor, în condițiile în care furnizarea serviciului de alimentare cu apă și / sau de canalizare se face, în conformitate cu legislația în vigoare, DOAR în baza unui contract de furnizare / prestare a serviciului public de alimentare cu apă și de canalizare, încheiat între operator și utilizator.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Alte articole

Timişoara citeşte! Proiect inedit al tineretului social democrat pentru a încuraja lectura

Tinerii din Partidul Social Democrat filiala Timişoara a ieşit astăzi din case, pentru o acţiune de suflet, prin care îşi doresc să crească apetitul pentru lectură.

Captură uriaşă de ţigări! Marfă în valoare de 1,5 milioane de euro, descoperită de poliţiştii de Frontieră

Poliţiştii de Frontieră au oprit în trafic, un tir, în cadrul unei acţiuni de rutină, pe linia combaterii contrabandei su produse accizabile.

5 victime, pentru care şi o fetiţă, într-un accident în care au fost implicate o maşină şi un microbuz

Un accident rutier grav, s-a petrecut în urmă cu puţin timp, la ieşirea din Timişoara spre Arad.

email: redactie@sursadevest.ro | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.