Skip to main content

Aproape 6.500 de elevi din Timiș, înscriși în clasa pregătitoare, după prima etapă! Mai sunt disponibile puțin peste 1.000 de locuri

A început cea de-a doua etapă de înscriere în clasa pregătitoare.

După prima etapă, au fost repartizați 6.499 de elevi, care aparțin școlilor de circumscripție, și au rămas, la nivelul județului, 1175 de locuri disponibile, pentru etapa a doua.

La nivelul județului Timiș s-au aprobat 368 de clase pentru anul școlar 2024-2025.

A doua etapă de înscriere în învățământul primar se va încheia în data de 7 iunie, când se vor depune cererii-tip de înscriere la secretariatul unității de învățământ aflate pe prima poziție dintre cele trei opțiuni exprimate pentru etapa a doua de către părinții copiilor care nu au fost cuprinși în nicio unitate de învățământ în etapa anterioară sau care nu au participat la prima etapă.

Apoi între 10 iunie – 14 iunie va avea loc validarea cererilor-tip de înscriere la unitatea de învățământ aflată pe prima poziție în opțiunile privind înscrierea copiilor.

În 21 iunie se afișează la fiecare unitate de învățământ, listele finale ale copiilor înscriși în clasa pregătitoare.

Toate informațiile cu privire la calendarul și la etapele înscrierii în învățământul primar, în anul școlar 2024-2025, pot fi consultate pe site-ul unităților de învățământ preuniversitar și pe site-ul Inspectoratului Școlar Județean.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Viitorii studenți ai Universității de Vest din Timișoara au început deja procesul de admitere, prin intermediul platformei online special creată pentru a face înscrierea cât mai facilă, admitereonline.uvt.ro, unde peste o mie de candidați și-au creat deja cont.
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș face cunoscută firmelor timișene oportunitatea de a lua parte la o misiune economică la Montréalși New York, care va avea loc în perioada 04 – 15 noiembrie, anul acesta.
Este anchetă de amploare, la această oră, după ce un bărbat a sunat la 112 şi a anunţat că dinspre remorca unei maşini parcate în apropierea locuinţei lui vine un miros ciudat.