Skip to main content

Aproape 290 de posturi titularizabile în învățământ, disponibile în Timiș! Cele mai multe sunt în mediul urban

Inspectoratul Școlar Județean a făcut publică lista cu posturile titularizabile din Timiș!

La nivelul județului sunt disponibile 287 de posturi titularizabile la 63 de discipline, din care 222 în mediul urban și 65 în mediul rural.

Pentru angajarea pe perioadă nedeterminată, dascălii trebuie să obțină minimum nota 7 atât la proba scrisă, cât şi la proba practică/inspecţia specială la clasă în profilul postului. Se pot angaja și profesorii care obțin minimum 5, însă doar pe perioadă determinată.

Proba scrisă de la Titularizare 2024 are loc pe 17 iulie, potrivit unui ordin publicat în Monitorul Oficial. Înscrierea candidaților a început din 8 mai și va dura până pe 17 mai. Inspecțiile la clasă vor fi organizate în ultimele trei săptămâni de școală.

Conform ISJ Timiș, mai sunt disponibile alte 1.100 de posturi complete și 2.841 de posturi incomplete, la 223 de discipline, însă pe perioadă determinată.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Echipa masculină de volei de la Universitatea de Vest din Timișoara a cucerit medaliile de bronz în turneul final al Jocurilor Europene Universitare, care s-a desfășurat în Ungaria.
Primăria Municipiului Timișoara și SC Piețe SA lansează un nou concept de piață menit să-i ajute pe cetățenii din zona Gheorghe Lazăr să se aprovizioneze mai ușor cu legume și fructe proaspete de la producători locali dar și cu alte bunătăți.
Universitatea de Vest din Timișoara a câștigat un nou proiect de cercetare numit CIRCUZEN, în domeniul economiei circulare, în cadrul competiției RESCI-ECO lansată în acest an de Agenția Universitară a Francofoniei.
Teatrul Național din Timișoara anunță selecția spectacolului „Victimele Datoriei” de Eugène Ionesco în cadrul prestigiosului Festival Național de Teatru (FNT) 2024.
Înscrierile online la ciclul de licență pentru facultățile Universității Politehnica au început deja, iar pentru a veni în sprijinul candidaților din județele învecinate, UPT a înființat mai multe centre zonale de admitere, pe lângă cele zece centre aferente celor 10 facultăți.