Apelul liderului PSD Timiș, Alfred Simonis, către Fritz și Nica: Guvernați împreună sau separat, dar faceți-o!

Tensiunile dintre PNL și Alianța USR PLUS persistă, iar o colaborare în momentul de față pare greu de realizat.

Președintele PSD Timiș, deputatul Alfred Simonis, le cere atât primarului Timișoarei, cât și președintelui Consiliului Județean să își ia atribuțiile în serios, în condițiile în care Timișul este în topul deceselor și infectărilor cu coronavirus.

CITEȘTE ȘI: Bilanț COVID în Timiș: aproape 400 de noi infectări, opt decese și 45 de pacienți la ATI

Mai mult decât atât, social democratul spune că partidul din care face parte nu se va alia nici cu PNL, nici cu Alianța USR PLUS pentru a obține majorități în consiliul local și cel județean.

Iată mesajul transmis de președintele PSD Timiș, Alfred Simonis:

Domnilor Nica si Fritz,

Romania se află in criză sanitară şi economică. Timişoara si Timişul se află in vârful clasamentului cu decese şi infectari cu Covid 19.

Primăria Timişoara se află într-o situație economică mai gravă ca oricând, având datorii restante la furnizori, cu un Colterm falimentat şi cu risc de întrerupere a agentului termic în plină iarnă, cu mii de litigii si datorii restante de zeci de milioane, ca să nu mai vorbim de probleme structurale, de organizare proastă, de lipsa digitalizării sau a unui PUG funcțional.

Cu toate acestea, dumneavoastră, domnilor Nica si Fritz, nu faceți altceva decât să vă dați replici pe Facebook la aproape două luni de la alegerile în care oamenii şi-au pus speranța în dumneavoastră! Vă bateți pe funcții, pe influență, probabil şi pe interese economice!

Ne aflăm într-o perioadă în care toate acestea trebuie lăsate deoparte, pentru a ne concentra pe ce este cu adevărat important. Am anunțat imediat după alegeri că nu dorim sa guvernăm şi să facem majoritate nici cu USR, nici cu PNL, pentru că am înțeles că am pierdut alegerile şi că e vremea să stăm în opoziție. Prin urmare, nu vă mai acuzați unii pe alți de înțelegeri cu PSD, pentru că PSD Timiş nu va face alianțe cu voi, oricâți emisari trimiteți!

Fac un apel la Dominic Fritz să se apuce de treabă, pentru că Timişoara are nevoie de un primar reaponsabil si implicat, care să facă administrație, nu politică!

Fac un apel la Alin Nica să înțeleagă că este Președintele Consiliului Județean Timiş, nu primar la Dudeştii Noi, iar politica mare se face responsabil şi asumat. Prin urmare, astept ca domnul Nica să faca publica ințelegerea cu Pro Romania prin care PNL numeşte doi vicepreşedinți PNL la Consiliul Județean, respingând alianța cu USR!

Domnilor, ajunge! Hotărâți-vă odată! Guvernați împreună sau separat, dar faceți-o, pentru că mor oameni în fiecare zi!”, a transmit președintele PSD Timiș, Alfred Simonis.

CITEȘTE ȘI: 9.460 de cazuri noi de coronavirus de ieri până azi! S-au înregistrat și 129 de decese

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Alte articole

Noul vaccin anti-COVID adaptat noilor tulpini a ajuns în Timiș! Vezi aici cine îl poate face

Peste 100.000 de doze de vaccin anti-COVID adaptat noilor tulpini, au ajuns astăzi la Timișoara.

Corpul B al Liceului Calderon, reabilitat cu fonduri europene!

Primăria Timișoara reabilitează Corpul B al Liceului Calderon cu fonduri europene! Licitația s-a încheiat cu succes, iar contractul a fost semnat deja.

Reacţia directorului de la Pieţe, după protestul comercianţilor: Nu este nimic bătut în cuie!

Comercianţii din pieţele timişorene şi-au strigat astăzi revolta faţă de majorarea chiriilor cu 20%, care va intra în vigoare, de anul viitor.

Lichidele din bagajul de mână și aparatele electronice nu mai trebuie scoase la verificare, pe Aeroportul Internațional Timișoara!

Pasagerii care pleacă de pe Aeroportul Internațional Timișoara nu mai trebuie să scoată lichidele și aparatele electronice din bagajele de mână la controlul de securitate.

email: redactie@sursadevest.ro | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.