Skip to main content

Anunț public privind luarea deciziei etapei de încadrare

S.C. DE TRATAMENT BALNEAR BUZIAŞ S.A anuntă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către APM Timiș, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului pentru proiectul „înlocuire sondă – foraj S3′ bis BUZIAŞ” propus a fi amplasat în intravilan Oraş Buziaş, jud. Timiş, CF 401652, jud. Timiş.

Informaţiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului municipiul Timişoara, B-dul Liviu Rebreanu nr. 18-18A, jud Timiş şi la sediul titularului: Oraș Buziaș, str. Avram lancu, nr. 2, camera 1, parter, judetul Timiş, în zilele de luni joi între orele 8.00 – 16.30, vineri între orele 8.00 — 14.00 și la următoaraea adresă de internet http://apmtm.ampm.rosecțiuneaacorduri de mediu. Publicul interesat poate înainta comentarii/observații la proiectul decizii de încadrare în termen de 10 zile de la data publicării anunțului pe pagina de internet a autorității competente pentru protecția mediului.”

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Hai la Muzeul Satului să descoperi povestea Ignatului, dar și să intri în atmosfera de sărbătoare alături de colindători și pițărăi!

Timișorenii sunt așteptați joi să participați evenimentele prilejuite de ”Festivalul Colindelor”, ”Alaiul Colindătorilor la fiecare gospodărie”, ”Pițărăii”, ”Concurs de colinde pe scenă” și ”Povestea Ignatului”.

Teatrul Național din Timișoara redesenează profilul poetic al lui Nichita Stănescu!

În 13 decembrie se împlinesc 40 de ani de când versurile lui Nichita Stănescu călătoresc singure prin lume, trasând în continuare istoria literaturii române.

Banat Girls încheie anul cu un eșec în fața liderului Politehnica Timișoara!

Banat Girls Comloșu Mare a fost învinsă cu 3- 1 de Politehnica Timișoara în etapa a XIII-a a Superligii de fotbal feminin.

Premiera spectacolului Săptămâna Luminată închide programul Teatrului Național pentru anul Capitalei Europene a Culturii – Timișoara 2023!

Teatrul Național din Timișoara invită publicul în această seară, de la ora 19, la Sala 2, la premiera cu care închide programul pe care l-a construit pentru anul Capitalei Europene a Culturii – Timișoara 2023.